Bostanlıspor’un yeni başarısı

  • 0
  • 524
Yazı Boyutu:

Türkiye SualtıSporları Federasyonu’nun Manisa’da Atatürk Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlediğiTürkiye Sualtı Ragbi Şampiyonasında Bostanlıspor’un eksik ve genç kadrosuylaTürkiye Beşincisi olması büyük başarı olarak nitelendirilerek, sevinçlekarşılandı.


Bostanlıspor’un Türkiye’de sualtı ragbisinin en önde gelen 2kulübünün ardından 3. Kulüp durumuna gelmesi ve bu alanda havuzu olmayan,çalışmaları kısıtlı durumda şampiyonaya katılan tek gençlik spor kulübüolmasının dikkatini çeken başkan Avni Erboy, “gençlerimizin üniversite,belediye ve devlet destekli 8 kulübünün arasından beşinci sırayı almasıgerçekten büyük bir başarıdır. 3 as oyuncumuz eğitimleri nedeniyle yurtdışında. Bu nedenle gelemediler. Gençlerden takviyeli, organizasyonda ilk kezyer alan sporcularımızla mücadele ettik. Başarıda emeği olan herkesikutluyoruz” dedi.

Bostanlıspor’un ortaya koyduğu oyunu ve aldığı sonuçlarınotoritelerce de sevinçle karşılandığını ifade eden Erboy, “Sıralamada önümüzdeyer alan takımların şampiyon ekiplerin pilot takımları olması ve şampiyonayakatılan tek gençlik spor kulübü olmamız 5.lik derecesini daha da anlamlı kıldı”diye konuştu.

Türkiye Sualtı Ragbi Şampiyonasındaki sıralama:

1. Ege Üniversitesi Kulübü

2. İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü

3. Mavi Ege Spor Kulübü

4. Urla Belediye Spor Kulübü

5. Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü

6. Çanakkale Belediyesi Sualtı Sporları Kulübü

7. İzmir Yüzme Triatlon Kulübü

8. Manisa İl Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü

ı olacak. 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv