Boylarından büyük iş becerdiler

  • 0
  • 975
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin “buz pateniyle henüz 1-2 yıl önce tanışan” minik sporcuları, Artistik Buz Pateni Türkiye Teşvik Şampiyonası’ndan üç altın madalyayla döndü.
 
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yetiştirdiği buz pateni, sporcuları ulusal yarışmalarda kazandıkları başarılarına her geçen gün bir yenisini ekliyor. Büyükşehir’in sporcuları, son olarak Ankara’da gerçekleşen Artistik Buz Pateni Gül Anar Türkiye Teşvik Şampiyonası Final Yarışması’nda 3’ü altın olmak üzere 7 madalya aldı. Çok uzun bir buz sporu geçmişleri olmamasına rağmen, her girdikleri yarışmadan madalyayla dönen küçük sporcular, Büyükşehir Belediyesi’nin gurur kaynağı oldu.
 
İki kardeşe iki altın madalya
İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün sporcularından 7-8 yaş C Bayanlar Kategorisi’nde mücadele veren Kumsal Belin ile kardeşi 6-7 yaş D Bayanlar Kategorisi’nde yarışan Aysu Belin birincilik kazanarak altın madalya almaya hak kazandı. 6-7 yaş D Baylar Kategorisi’nin altın madalyasını ise Efe Çetiz aldı.
İzmir Büyükşehir Belediyesi sporcularının 3 altın madalya kazandığı Artistik Buz Pateni Gül Anar Türkiye Teşvik Şampiyonası’nda aldıkları dereceler şöyle:
 
A BAYANLAR KATEGORİSİ (9-10 yaş)
3.(Üçüncülük Ödülü) Sıla Sağdıç
 
C BAYANLAR KATEGORİSİ (7-8 yaş)
1.(Birincilik Ödülü) Kumsal Belin
2.(İkincilik Ödülü) Elifsu Erol
 
D BAYANLAR KATEGORİSİ (6-7 yaş)
1.(Birincilik Ödülü) Aysu Belin
3.(Üçüncülük Ödülü) Ada Su Mutlu
 
D BAYLAR KATEGORİSİ (6-7 yaş)
1.(Birincilik Ödülü) Efe Çetiz 
3.(Üçüncülük Ödülü) Turan John Karaca

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv