Bu çocuklar harika

  • 0
  • 693
Yazı Boyutu:


Yaşar ÜniversitesiSürekli Eğitim Merkezi (YÜSEM) Müzik Okulu tarafından geleneksel olarakdüzenlenen yaz konserinde çocuk ve genç yeteneklerin yanı sıra engelliöğrenciler sahne aldı. Gönülleri fetheden öğrenciler izleyiciden tam not almayıbaşardılar.  Yaşar Üniversitesi MüzikBölümü akademik kadrosu tarafından piyano, keman, viyola, viyolonsel, gitar veşan dallarında eğitim alan 8-28 yaş arası 86 öğrenci Selçuk Yaşar Kampüsü’nde  başarılı konserleriyle gönülleri fethettiler
İlk defa sahneye çıktılar
Ailelerinin denefeslerini tutarak  izlediği vearalarında ilk defa sahne alan miniklerin de yer aldığı konserler dizisinde,eserleri başarılı ile seslendiren minikler, izleyicilerden tam not almayıbaşardı.
Müzik engel tanımadı
Yaşar ÜniversitesiSürekli Eğitim Merkezi Engelliler Müzik Okulu’nun 3 özel öğrencisin deperformans sergilediği konser izleyicilerden büyük alkış aldı. Aylar süreneğitimlerden geçen engelli öğrenciler el perküsyon performansının yanı sıra BuenaVista’dan Chan Chan şarkısı ile Yemen türküsünü seslendirdiler.       
Devamı gelecek
Konser sonrasıkurs katılım belgelerini de almaya hak kazanan öğrenciler ailelerinin veeğitmenlerinin desteği ile müzik alanında çok daha büyük başarılara imzaatacaklarına inandıklarını söylediler.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İlk 500’deki yerini korudu

YÖKAK’tan kurumsal akreditasyon

Uluslararası yükselişe devam

İYTE'ye Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi Ödülü

13 yıl sonra yeniden

Orhun Değişim Programı: Azerbaycan Deneyimi

Arşiv