Bu onur hepimizin

  • 0
  • 635
Yazı Boyutu:

Altay, Türkiye’de 100. yılını tamamlayan 8 spor kulübü arasındaki yerini aldı.  Asırlık kulübün kutlamasına katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Ankara’daki yenildiğimiz Play-off maçında yüz ifademi çeken gazeteci, o fotoğrafla ödül aldı. Geçmişinde büyük başarılara imza atan Altay’ın başarılarına yenilerini katacağına inanıyorum” diye konuştu. Başkan Kocaoğlu’na üzerinde isminin yazdığı forma ile şükran plaketi takdim edildi. 

Türkiye’nin 100. yılını tamamlayan 8 spor kulübü arasında yer alan Altay, 100. kuruluş yılını Hilton Oteli’nde düzenlediği baloyla kutladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım’ın da katıldığı balo, İzmir’in önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Ev sahipliğini Altay Kulüp Başkanı Niyazi Konuşmaz ve Altay Yüksek Divan Kurulu Başkanı Erdoğan Tözge’nin yaptığı gecede,  amatör spor kulüplerine verdiği destek ve spora yaptığı katkılardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan ve işadamı Mesut Sancak’a plaket verildi.

Asırlık çınarın yeni yaşını kutlayan Başkan Kocaoğlu, “Ankara’daki yenildiğimiz Play-off maçında yüz ifademi çeken gazeteci o fotoğrafla ödül aldı. Geçmişinde büyük başarılara imza atan Altay’ın başarılarına yenilerini katacağına inanıyorum. Altay ile 100 yılı yaşamak ve yaşatacak taraftarının olması sevindirici. Nice yaşlara Büyük Altay” diye konuştu.

Geçmişinde ilklerin yattığını, Altay’ın ilk defa yurtdışına futbolcu gönderen ve ilk defa deplasmana giden takımın olduğunu hatırlatan Altay Yüksek Divan Kurulu Başkanı Erdoğan Tözge, kendilerinden desteği esirgemeyen Başkan Aziz Kocaoğlu’na teşekkür etti. Kulüp Başkanı Konuşmaz ise 100 yıllık kulübün başkanı olmanın onurlu olduğunu, sabaha kadar heyecandan uyuyamadığını söyledi.

Altay’ın 100. yıl formasının tanıtıldığı gecede sürpriz yapan kulüp yöneticileri, Başkan Aziz Kocaoğlu’na üzerinde isminin yazılı olduğu forma hediye etti. Gecenin sonunda törene katılanlar hep birlikte 100. yıl pastasını kesti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Aliağa, Satranç Tutkunlarına Ev Sahipliği Yapacak

19 Mayıs'a özel futbol turnuvası

Arşiv