Bu sevinci tekrar yaşayalım

  • 0
  • 538
Yazı Boyutu:

UEFAKadınlar Şampiyonlar Lig’i 2. tur maçında İzmir Alsancak Stadı’nda Cosmina veSevgi’nin golleriyle Polonya’nın RTP Unia Raciborz takımını 2-1 yenen KonakBelediyespor 16 takım arasına kalmak için mücadele edecek.  

Rövanş’a disiplinli çalışma ile hazırlanan İzmirli kızlara Polonya’dagolsüz beraberlik yetiyor. Konak Belediyespor, İzmir’de konuk ettiğiPolonya’nın RTP Unia Raciborz’u 2-1’lik skorla mağlup ederek avantaj yakaladı.

17 Ekim Perşembe günü hakem Elia Martinez’in yöneteceği karşılaşma  TSİ 15.00’de  OSiR, Racibórz stadında oynanacak.Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan Şampiyonkulüpler kupasında ilk defa bir Türk takımının skor tabelasına adını yazdırdığıiçin büyükk bir onur yaşadıklarını hatırlatarak Polonyalı ekibi geçeceklerinisöyledi.

Başkan Tartan, “ 17 Ekim’ de Polonya’ da rövanş maçımız var. inşallaho maçı da alıp tekrar bir tarih yazacağız. Türkiye’de  ikinci turda ilk defa 16 takım arasına kalanşampiyon kulüplerde bir takım yaratacağız, ben kızlarımıza güveniyorum,  en iyiyi başaracaklar.” 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Arşiv