Bu stad Dikili'ye çok yakişacak

  • 0
  • 928
Bu stad Dikili'ye çok yakişacak
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dikili Belediyesi, Erdal İnönü Stadı’nınmodernize edilmesi için yoğun bir çalışma başlattı. Çevre Koruma ve KontrolMüdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalarının tamamlanmasıyla Avrupanormlarında yeni çim zemine sahip olacak stat, ilçedeki amatör sporkulüplerinin hizmetine kazandırılacak.

 

Erdal İnönü StatıAvrupa Standartlarında Zemine Kavuşacak

 

İzmir’in Dikili İlçesi’nde 2006yılında yapılan protokolle Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından DikiliBelediyesi’ne kullanım hakkı verilen Erdal İnönü Stadı bakıma alındı. DikiliBelediye tarafından bakıma alınan Erdal İnönü Stadı'nda, Çevre Koruma veKontrol Müdürlüğü'ne bağlı uzman ekipler ilk iş olarak stat zeminini Avrupastandartlarında sahip çim yapmak için stadın zeminini komple bakımaalarak zemin drenaj sistemi çalışmalarına başladı.

 

Başkan Mustafa Tosun'un Talimatıyla 

 

Çalışmaların yıl sonunda  tamamlanacağınıifade eden Dikili Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Peyzaj Mimarı AydanEvren, "Başkanımız Mustafa Tosun, gençlerimizin kötü alışkanlıklardanuzaklaştırılıp spor faaliyetlerine yönlendirilmesi ve gençlerin spor yapmasınınönündeki engellerin kaldırılmasına çok önem veriyor.  Bizde müdürlüğümüzcebaşkanımız Mustafa Tosun'un talimatıyla başlattığımız çalışmalarla ilçemizin enönemli spor alanı olan Erdal İnönü Stadını bakıma aldık. Stat zemininde drenaj,altyapı, sulama hattı, elektrik, gübreleme, ve ilaçlamayla birlikte tohumlamaçalışmaları yapacağız. Çalışmalarımızı planlanan süreden önce bitirebiliriz.Yapılan aşamaların tamamlanmasıyla ilçemiz profesyonel maçların bileoynanabileceği standartlara uygun saha çimine sahip stada kavuşacak veyenilenmiş yüzüyle gençlerimizin kaliteli ortamlarda spor yapabilmelerineolanak sağlanacaktır’ dedi.

 

 

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kuzey Ege Spor Oyunları 20 Mayıs’ta Aliağa’da Başlıyor

İlk düdük çaldı

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Arşiv