Bu takım 10 numara

  • 0
  • 755
Yazı Boyutu:

İzmir BüyükşehirBelediyesi’nin genç judocuları, Uluslararasi Zafer Turnuvası’ndan 6’sı altın,2’si gümüş ve 2’si bronz olmak üzere tam 10 madalya ile döndü.

 

Sakarya’da düzenlenen Uluslararası Zafer Judo Turnuvası’ndaİzmir Büyükşehir Belediyesi sporcuları madalyaları topladı. Türkiye’ninyanısıra Azerbaycan, Ukrayna ve Özbekistan’dan sporcuların katıldığışampiyonada İzmir Büyükşehir Belediyesporlu genç judocular, 6 altın, 2 gümüş ve2 bronz madalyanın sahibi oldu.

36 kiloda Dilan Doğan, 40 kiloda Çiçek Akyüz, 48 kilodaÇiçek Tatar, 57 kiloda Ebru Uzunkaya, 63 kiloda Meltem Ayvaz ve 50 kilodaŞeyhmuz Cheikhmous altın madalya kazanırken, 36 kiloda Gizem Ercan ve 38 kilodaBatuhan Ercan gümüş, 50 kiloda İbrahim Şimşek ve 52 kiloda Habibe Vardar isebronz madalyaya uzandı.

Altyapıda rakipsiz olduklarını belirten İzmir BüyükşehirBelediyespor Judo Teknik Direktörü Mesut Kapan, “Bu organizasyonda 10 sporcumuzmadalya kazandı. Kendilerini tebrik ediyorum. Kulüp olarak judoda erkek vebayan takımlarımızın geleceği emin ellerde. Onlardan büyük başarılarbekliyoruz” diye konuştu.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv