Buca’nın yağlarına, Kocaoğlu desteği

  • 0
  • 982
Yazı Boyutu:

Türkiye’nin tek zeytin ve zeytinyağı fuarı olan OLIVTECH Fuarı’na organik zeytin ve zeytinyağlarıyla katılan Buca Belediyesi yoğun ilgi gördü.
Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı’nın açılışına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, açılış konuşmasının ardından Buca Belediyesi’nin standını da ziyaret ederek Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ile bir araya geldi. Başkan Aziz Kocaoğlu,  Buca’da yetişen ürünler hakkında bilgi aldı, Belediye Başkanı Ercan Tatı’ya iyi fuarlar dileğinde bulundu.
 
Köylerin tadı fuarda                         
Buca’nın Belenbaşı, Kırıklar, Karacaağaç ve Doğancılar köylerinin zeytinyağı ve ürünlerinin yer aldığı Buca Belediyesi standında katılımcıları Başkan Ercan Tatı yalnız bırakmadı. Stantta hazır bulunan Tatı, vatandaşlara zeytinyağından yapılmış olan sarma, tarhana, salça, kekik turşusu, zeytin ve zeytinyağı ikram etti.  
 Buca’nın köylerinde yetişen organik ürünlerin başında zeytin ve zeytinyağlarının geldiği söyleyen Ercan Tatı, Buca’nın tarım alanında gelişmesi ve değerlerinin daha fazla insana ulaşması için düzenlenen fuarların her zaman destekçisi olduğunu belirtti. Tatı, “Buca’yı yurt içi ve yurt dışı fuarlarda da tanıtmak üzere katılımlarımız devam ediyor. Buca’nın köylerinde yaşayan vatandaşlarımızın ekonomik yönden ivme kazanması için ürünlerinin tanıtımı için çalışıyoruz. Tamamen doğal ve organik olan bu ürünlerimizi de sergiliyor ücretsiz tadımını da sağlıyoruz” dedi.
 
OLIVTECH Fuarı’nda yer alan modern ve şık görünümüyle ilgi toplayan Buca Belediyesi standında Başkan Tatı ve Kültür Müdürü Nuray Ömür içlerinde zeytin ve zeytinyağlarının yer aldığı çantaları da vatandaşlara armağan etti. İzmir Fuarı’nda 3 ve 4 Nolu holde gerçekleşen OLIVTECH Fuarı 22 Nisan’a kadar katılımcıları bekliyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Geleceğin fuarı WENERGY EXPO kapılarını açtı

Milyonluk tekneler İzmir’de vitrine çıktı

MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Arşiv