Bucalı çocuklar yüzüyor

  • 0
  • 2.239
Yazı Boyutu:

Genel Koordinatörlüğünü Antrenör Efe Yurteri'nin yaptığı Bucaspor  Kaynaklar Tesisleri'nde bulunan yüzme havuzunda eğitimler hız kesmeden  devam ediyor.  700 bin nufüslu Buca ilçesine hizmet veren tesis temizlik ve kaliteden ödün vermiyor. Havuzun strerilizasyonu, düzenli olarak kulüp tarafından sağlanırken, Ph ve klor değerleri sürekli ölçülüyor.

Genel Koordinatörlüğünü 2008 yılından bu yana Antrenör Efe Yurteri’nin yaptığı yüzme havuzunda 5 yaş ve üstü eğitimler veren yüzme okulu, branşında uzman  yüzme öğretmenleri ile çalışıyor. 1 eğitmen 10 öğrenciye eğitim veriyor.  Yüzme öğrenmenin yanısıra katılımcılara yüzme stilleri de öğretiliyor. Hafta içi hergün süren kurslara kayıtlar devam ediyor.

Kurucu ve koordinatör Efe Yurteri "Amacımız yüzmeyi öğretmenin dışında geleceğe dair yüzücü sporcularımızın alt yapısını hazırlamak ve disiplinli bir şekilde nasıl spor yapılacağını göstermek. Yüzmeyi öğrenmek, yüzme stilini geliştirmek isteyen diğer öğrencilerimizi de kurslarımıza bekliyoruz" dedi.


Yüzme öğrenmek isteyen ve yüzme stilini geliştirmek isteyen herkese kapılarını sonuna kadar açan kurum, Buca ilçesi sınırlarında eğitim almak isteyenlere servis imkanı da sunulan havuzda cankurtaran da bulunuyor. Tesis, çocuklarının yüzme öğrenmesini isteyen veliler ise, izleme alanından çocuklarını seyredebilme imkanı da sunuyor. Yüzme kursları ile ilgili detaylıbilgi almak için, www.bucaspororg.tr adresinden bilgiedinilebilir, kayıtlar için 420 36 20 nolu telefon aranabilir.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv