Burun farkıyla

  • 0
  • 908
Yazı Boyutu:

KonakBelediye Başkanlığı Koşusu İzmir Şirinyer Hipodromunda gerçekleşti. 3 yaş üstüsafkan İngiliz atlarının birbirini geçmek için tüm güçlerini sergilediği koşuyuKonak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı,Türkiye Jokey Kulübü Asil Üyeleri Tarcan İşcen ve Hindistan Fahri Başkonsolosu TurgutKoyuncuoğlu ile İzmir Şirinyer Hipodromu Müdürü Orhan Karabıyık izledi.
 
 
Son ana kadar heyecanın dorukta olduğu koşuyu 5 numaralıOnly 1,46,37’lik dereceyle birinci tamamladı. Jokeyi Özcan Yıldırım’la fırtınagibi koşan Only, en yakın rakibi Aspurce’yi burun farkıyla geçerek KonakBelediye Başkanlığı Kupası’nı sahibine kazandırdı. Aspurce’yi boyun farkıylatakip eden Gözüyılmaz ise üçüncü oldu.        

Koşuda birinci gelen Only’nin sahibi Erdoğan Şenocaklı’nın vekaletverdiği Ahmet Özbelge kupayı Konak Belediye Başkanlığı Kupası’nı Konak BelediyeBaşkanı Dr. Hakan Tartan’dan aldı. Başkan Tartan, emeği geçenlere teşekkürederek, “Sadece yarışı, heyecanı değil dostluğu da paylaştığımız bir yerdeyiz.Biz Konak Belediyesi olarak her zaman paylaşım ve dostluğun öne çıktığı böylegüzel bir ortamda bulunmaktan onur duyuyoruz” dedi.        

Şeref Tribününde düzenlenen törende Hindistan FahriBaşkonsolosu ve Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi Turgut Koyuncuoğlu’na ve TürkiyeJokey Kulübü Asli Üyesi Tarcan İşcen’e günün anısına çiçek verildi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv