Büyük gün yarın

  • 0
  • 607
Yazı Boyutu:

Şampiyon KulüplerKupası’nda destan yazan Konak Belediyespor kadın futbol takımı Perşembe günüAlsancak Stadı’nda  saat 19.00’da bir üsttura kalmak için ter dökecek.            

İzmir’de tüm futbol kulüplerinden taraftarlara,kadın derneklerinden, muhtarlara kadar hemen her kesimden destek alan İzmirlikızlar Polonya karşısında farklı skor arayacak. Polonya’daki karşılaşmaya güçlügidebilmek amacıyla bol skorlu bir maç beklediklerini belerten Konak BelediyeBaşkanı Dr.Hakan Tartan,” Kadın futbolunda tarih yazdık; yani bunu halabilmeyenler var, ona üzülüyorum,  bizşampiyon kulüpler kupasındayız yani UEFA’da’ değiliz” dedi.          

Şampiyon kulüpler kupasında ilk defabir Türk takımının skor tabelasına adını yazdırdığını hatırlatan Başkan Tartanşöyle konuştu:” Şimdi göreceksiniz; şampiyon kulüplerden ilk turu aştık 3te 3yaptık, kızlarımızı sevgiyle alkışlıyorum, hem de  anlı şanlı hem de çok gerçekten bizi gururlandıran bir tablo. Bugün AlsancakStadı’nda  15 bin kişiyi dolduracağız.Herkesi bekliyoruz,  kadın, çoluk çocuk15 000 kişiyle orda şov yapacağız. 10 ekim saat 19.00’da inşallah o maçıalacağız. Benim kafamdan geçen skor 3-0 ama belli olmaz golleri de paylaştıracağız.Sonra 17 Ekim’ de Polonya’ da rövanş maçımız var. inşallah o maçı da alıptekrar bir tarih yazacağız. Türkiye’de ikinci turda ilk defa 16 takım arasına kalan şampiyon kulüplerde birtakım yaratacağız, ben kızlarımıza güveniyorum, en iyiyi başaracaklar.”
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Arşiv