Büyükşehir’in gururu oldu

  • 0
  • 1.050
Yazı Boyutu:

Türkiye’de bayangüreşinin “bir numarası” olma yolunda emin adımlarla ilerleyen İzmir BüyükşehirBelediyesi’nin başarılı sporcusu Buse Tosun, madalyalarına bir yenisini dahaekledi. Henüz 17 yaşındaki Buse Tosun, Gençler Avrupa Şampiyonası’nda kazandığıaltın madalyanın ardından, Genç Bayanlar Dünya Şampiyonası’nda da ikincilikkürsüsüne çıktı.

Peş peşe katıldığı iki şampiyonadan iki madalyayla dönengenç sporcu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve BüyükşehirBelediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Pervin Şenel Genç’i ziyaret ederekmutluluğunu paylaştı. Kulüp yöneticileri ve antrenörlerinin de katıldığıziyarette sporcularının başarısından büyük mutluluk duyduklarını söyleyenAntrenör Selahattin Karaman, “Bizim hedefimiz sporcularımızı olimpiyatlardakürsüye çıkarmak. İlk günden bu yana belirlediğimiz tüm hedeflere ulaştık. Buhedefe de ulaşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Kulüp bünyesinden yetişen sporcuların böylesine büyükbaşarılar kazanmasının kendileri için gurur kaynağı olduğunu dile getiren GenelSekreter Genç de, belediye olarak ellerinden gelen tüm desteği vermeye hazırolduklarını söyledi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv