Buzun şampiyonu İzmir

  • 0
  • 1.281
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buz Hokeyi Ligi’nin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Önümüzdeki hafta oynanacak ligin son maçının ardından İzmir temsilcisi şampiyonluk kupasını kaldıracak. 

Türkiye Buz Hokeyi Ligi'nin şampiyonu İzmir Büyükşehir Belediyesi oldu. Mavi-beyazlı İzmir ekibi, karşılaştığı Zeytinburnuspor'u Andy (4), Denis (3), Serkan (2), Erdoğan, Mevlüt, Gürkan ve Alec'in golleriyle 13-3 yenerek, ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Kupa töreni gelecek hafta Cumartesi günü İzmir'de yine aynı ekiple oynanacak karşılaşmadan sonra yapılacak.

2010 yılında hizmete giren İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Sporları Salonu, Türkiye’nin en modern tesislerinden biri olmanın yanı sıra kentin spor yaşamına da büyük hareketlilik getirdi. Salonunun hizmete girmesinin ardından kurulan Buz Hokeyi Takımı, 2011-2012 sezonunu zirvede bitirerek Süper Lig’e yükseldi. Geçtiğimiz yıl 3. olan ve bu sezon da şampiyon olan Büyükşehir Belediyesi Buz Hokeyi Takımı, önümüzdeki hafta şampiyonluk kupasını Başkan Aziz Kocaoğlu’na hediye edecek.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv