Çeşme Altınyunus’ta Yaşar Eğitim Ve Kültür Vakfı Koleksiyonu Seçki Sergisi Açıldı

  • 0
  • 578
Çeşme Altınyunus’ta Yaşar Eğitim Ve Kültür Vakfı Koleksiyonu Seçki Sergisi Açıldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

1974 yılında  kurulan ve bu yıl 40. Yılını kutlayan YaşarEğitim ve Kültür Vakfı, eğitime, kültüre ve sanata olan desteğini sürdürüyor. YaşarEğitim ve Kültür Vakfı’nın kültür ve sanata olan desteğinin en güzelörneklerinden biri olan, 1985 yılında Türkiye’nin ilk özel resim müzesi olarakhizmet vermeye başlayan  Selçuk Yaşar Sanat Galerisi yıl boyunca çoksayıda ünlü sanatçının sergisine ev sahipliği yapıyor.

 

Kurulduğu yıldan bu yana 250’ye yakın sanatçıya ev sahipliğiyapan Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Koleksiyonu’ndan seçilmiş 77 eser Yazdöneminde Altın Yunus Sanat Galerileri’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Altın Yunus Sanat Galerileri’nde 3 dönem halinde düzenlenensergi programının ikincisi olan Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Koleksiyon Sergisi19 Temmuz Cumartesi günü saat 19.30’da açıldı. Sergi açılışına Yaşar HoldingA.Ş yöneticileri, çalışanları, İzmirli sanatçılar ve sanatseverler katıldı.

Vakfın Koleksiyon Sergisi, 22 Ağustos tarihine kadar sanatseverlerinziyaretine açık olacak. 

3.Sergi ise, 23 Ağustos - 14 Eylül tarihlerinde yine 4farklı usta ressamın sergileri ile son bulacaktır. İzmir/Alsancak adresinde kiSelçuk Yaşar Sanat Galerisi ve Müzesi’nde Dyo Resim Yarışması Koleksiyonu Eylülayı sonuna kadar  sergilenecek.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sanat ve ideoloji konuşuldu

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

Arşiv