Çeşme Halk Eğitim Merkezi Sergisi Büyük İlgi Gördü

  • 0
  • 1.071
Yazı Boyutu:

Çeşme Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri dönem içerisinde açılan kurslarda ürettikleri eserleri, Çeşme Tarihi Aya Haralambos Kilisesi’nde iki hafta sürecek serginin açılışı dün gerçekleştirildi.
 
Sergi açılışına çok sayıda kursiyer, eğitmen ve vatandaşlar katıldı. Büyük ilgiyle açılan sergi  12 Haziran tarihine kadar İnkılap Caddesi’nde yer alan Tarihi kilise’de ziyarete açık olacak. Sergi açılışında kursiyer ve eğitmenleri yalnız bırakmayan Çeşme İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Ali Yenidünya; kurs süresi boyunca özverili çalışmalardan dolayı kursiyerleri kutlayarak “Çalışmalarınızın sonucunda el emeği, göz nuru bu eserler görücüye çıktı. Ben hocalarımızla beraber özverili çalışmalarından dolayı kursiyerlerimizi kutluyorum. Çalışmalarınız bugün meyvelerini verdi, tekrar herkesi tebrik ediyorum. Bu süre içerisinde bizlere destek olan herkese ve sergi açılışında yine bize katkı sağlayan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.           

Halk Eğitim Merkezi’nin sergisinde  Ebru, Çini, Çömlek, Seramik, Resim, Fotoğraf, 3 boyutlu resim, Tokat baskı, el işleri ve boncuk oymacalığı çalışmaları yer aldı. Engelli kursiyerlerin çalışmalarının yer aldığı stant büyük ilgi gördü.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Paris Yalnızlığı İzmirli sanatseverlerle buluştu

Cumhuriyet Kültürünün 100 Yılı

Çekirdekten Ormana

Yeni Türkü fırtınası

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Arşiv