Çiğli’de tamburlu temizlik

Çiğli Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki boş alanlarda ot biçme ve kosa temizliği çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Bu kez tamburlu çayır biçme makinesi devrede.

  • 0
  • 247
Çiğli’de tamburlu temizlik
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki boş alanlarda ot biçme ve kosa temizliği çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Bu kez tamburlu çayır biçme makinesi devrede.

Çiğli Belediyesi tarafından yürütülen çevre temizliği çalışmaları hızını kesmeden devam ediyor. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında kamusal ve özel arazilerde tamburlu çayır biçme makinesi ile ot biçme çalışması yapılıyor. Mahalle sakinlerini rahatlatan çalışma kapsamında ot ve yabani bitkilerin temizliğinde sap kırma makinesi de kullanılıyor.

Başkan Gümrükçü: “Temiz çevre hedefimiz”
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, çevreci anlayışla hareket edilen hizmetlerde temiz kent oluşturmak adına çalışmaları sürdürdüklerini söyledi. Her hafta bir mahallede yapılan temizlik çalışmalarında ikinci tura geçtiklerini hatırlatan Başkan Gümrükçü, ot biçme ve kosa çalışmalarına da önem verdiklerine dikkat çekti. Başkan Gümrükçü sözlerini şöyle sürdürdü: “Normalleşme adımlarını yürüttüğümüz bu günlerde Çiğli Belediyesi olarak halkımızın bu süreci en sağlıklı şekilde geçirmesi adına birçok tedbir aldık. Tüm bunları yaparken çevremizi korumak adına da önemli işler yapıyoruz. İlçemiz genelinde ot biçme ve kosa temizliği çalışmalarını başlattık. İnsan gücü ile yapılan çalışmalara tamburlu ot biçme makineleriyle de destek oluyoruz. Halkımıza sağlıklı bir gelecek sağlamak için çevremizi kararlılıkla korumaya devam edeceğiz.”  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

3. Yaş Üniversiteleri Şenliği’ne geri sayım başladı

Flamingo Doğa Parkı’nda yüzde 80’lere gelindi

24 muhtara teşekkür plaketi

Mesaimin son saatine kadar çalışmaya devam

Seferihisar’a 2,5 milyar liralık yatırım

Kadın Danışma ve Sığınma Evi tamamlandı

Arşiv