Clive Cussler’dan: Yarış!

  • 0
  • 706
Yazı Boyutu:

Clive Cussler’ınalametifarikası olan iç içe geçmiş olay örgüsü ve büyüleyici mekântasvirleriyle dolu Yarış Altın Kitaplar etikeyle raflardaki yerini aldı!  Clive Cussler, Justin Scott ile Dedektif Isaac Bell’in maceralarını anlatmaya devamediyor. Ve Bell, olağanüstü bir macerayla geri dönüyor...

 

Yıl 1910, uçan makineler hâlâ emekleme döneminde ve gazetepatronu Preston Whiteway, Amerika’yı elli gün içinde bir uçtan bir uca uçacakilk cesur pilota 50.000 dolar teklif ediyor. Bununla yetinmeyip yarıştaki enbüyük adaylardan birine, Josephine Frost adında gözü pek bir kadın pilotaşahsen sponsor oluyor. İşte Van Dorn Dedektiflik Bürosu baş dedektifi Bell’ingörevi de burada başlıyor!

Frost’un kocası, karısının sevgilisini henüz öldürmüş ve onuda öldürmeyi denemiştir; tekrar deneyeceğine de yemin etmiştir. Harry Frost’ladaha önce karşılaşan Bell, adamın ülkenin dört bir yanına dağılmış hırsız,katil ve haydut çetelerini idare ederek milyonlar kazandığını bilmektedir.Frost’un sadece karısının değil Whiteway’in peşinde olacağının da farkındadır.Bell ayrıca davayı alması halinde Frost’un düşmanlığını kazanacağındam emindir.Evet, Bell bunların tümünün farkındadır, ama hâlâ kendisini nasıl bir işebulaştırdığının farkında değildir. Gelecek birkaç hafta içinde bu yarışın nekadar ölümcül olduğu ortaya çıkacaktır.  
Clive Cussler kendine özgü anlatımı ve Yarış’ın şaşırtıcısonu ile bir kez daha okuyucuyu büyüleyecek!

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çekirdekten Ormana

Yeni Türkü fırtınası

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Arşiv