Çocuk edebiyatı’nın ödüllü yazarı Miyase Sertbarut İTK’nın misafiri oldu

  • 0
  • 683
Çocuk edebiyatı’nın ödüllü yazarı Miyase Sertbarut İTK’nın misafiri oldu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ankara, Sivas ve Antalya'da çeşitli okullarda öğretmenlik yapan, yazmaya radyo oyunlar ile başlayan, TRT Radyolarında oyunları seslendirilen, 1996 yılından itibaren çocuk edebiyatı alanında birçok esere imza atan ve romanları, öyküleri, radyo oyunları çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından ödüle layık görülen, Miyase Sertbarut İTK’nın misafir oldu.

Farklı tarihlerde İTK Bahattin Tatış, İTK Büyükçiğli, İTK Marmaris ve İTK Bornova Kampüslerinde düzenlenen söyleşilere katılan Miyase Sertbarut, 2.,3.,4.,5.,6.,7. ve 8. Sınıflarda okuyan İTK’lı öğrenciler ile bir araya geldi.

Söyleşilerden önce sınıf kademelerine göre yazarın; “Bir Dilek Tut”, “Akvaryumdaki Deniz Kızı”, “Kaçan Köpek Biber”, “Çöp Plaza”, “Kapiland’ın Kobayları” ve “Sisin Sakladıkları” isimli kitaplarını okuyan İTK’lı öğrenciler, söyleşilerde yazara okudukları kitaplar ile ilgili sorular sorma şansını yakaladılar. Yazarın, edebiyat serüveni ve yazma süreci hakkında da bilgi edinen İTK’lılar söyleşilerin sonunda yazara kitaplarını da imzalattılar.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Dünya Prömiyeri İzmir'de

Çağdaş Yaşam Çocuk Korosu Performansıyla Unutulmaz Anlar Yaşattı

Yaz Gecesi’ne hazır mısınız?

Osmanlı Dönemi Duvar ve Tavan Resimleri

Ruhu genç İzmirliler gösterileriyle büyüledi

Atatürk'ün Hayatı Şarkılar ve Şiirlerle Yankılanacak

Arşiv