Çocuklar Duymasın ekibi İzmir Üniversitesi'nde!

  • 0
  • 733
Yazı Boyutu:


En çoksevilen televizyon dizilerinden Çocuklar Duymasın'ın Taş Fırın Erkeği TamerKaradağlı, Tuna'sı Volkan Severcan ve Havuç'u Furkan Kızılay, Güzel SanatlarFakültesi'nin ilk etkinliğinde “Artiz mi, Aktör mü?” başlıklı söyleşi ile İzmirÜniversitesi'ne konuk olacak.  
 
2013-2014akademik yılında eğitim vermeye başlayacak olan İzmir Üniversitesi GüzelSanatlar Fakültesi, etkinliklerine hızlı bir giriş yaptı. Türkiye'nin en çoksevilen ve takip edilen dizilerinden Çocuklar Duymasın'ın Taş Fırın ErkeğiTamer Karadağlı, Tuna'sı Volkan Severcan ve Havuç'u Furkan Kızılay'ıağırlayacak olan İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi,  yenikurulan Görsel İletişim Tasarımı ile Sinema-Televizyon bölümlerinin öğretimüyeleri Prof. Dr. Ulufer Teker ve Yrd. Doç. Günseli Pişkin eşliğinde “Artiz mi,Aktör mü?” sorusuna yanıt arayacak. 

GüzelSanatlar Fakültesi bu yıl eğitime kapılarını açıyor
 
2013-2014akademik yılında Görsel İletişim Tasarımı ve Sinema-Televizyon bölümlerinin herbirinde 60 öğrenci ile toplamda 120 öğrenciye eğitim vermeye hazırlanan İzmirÜniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin ilk etkinliği, İzmir Üniversitesi ÇokAmaçlı Salon'unda, 14 Haziran Cuma günü saat 16.00'da başlayacak.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İlk 500’deki yerini korudu

YÖKAK’tan kurumsal akreditasyon

Uluslararası yükselişe devam

İYTE'ye Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi Ödülü

13 yıl sonra yeniden

Orhun Değişim Programı: Azerbaycan Deneyimi

Arşiv