Coral Sağlık Kulübü’nde "Personal Training" dönemi başlıyor!

  • 0
  • 800
Yazı Boyutu:

Mövenpick HotelIzmir’in 11. katında yer alan ve manzarasıyla, üyelerine şık ve keyifli biratmosfer sunan Coral Sağlık Kulübü'nde, "Personal Training" (Kişiyeözel antrenman) dönemi başlıyor. Profesyonel eğitmenlerle bire bir uygulanan"Personal Training" ile size en uygun egzersiz programı belirleniyor,hedefinize en hızlı ve en güvenli bir biçimde ulaşabilmeniz sağlanıyor. Sizeözel programınız sayesinde, kişisel eğitmeninizle birlikte gelişiminizikolaylıkla takip edebiliyorsunuz.  Personal Training programı ilezamanınızı da verimli kullanabilecek, daha bilinçli ve daha etkili egzersizyapabileceksiniz. Ayrıca “Kinesis” gibi farklı spor ekipmanlarının kullanımını da öğrenerek sporu daha eğlenceli hale getirebilirsiniz.

 

Kişiye özel antrenman hizmetimiz, tanıtım fiyatlarıyla,eylül ayından itibaren Coral Sağlık Kulübü'nde. Ayrıntılı bilgi ve rezervasyoniçin (232) 488 14 80 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

 

Hafta içi 07.00-23.00, hafta sonu 07.00-21.00 saatleriarasında hizmet veren sağlık kulübü; merkezi konumu, güleryüzlü personeli vekaliteli servisiyle form tutmak isteyen ya da şehrin merkezinde bu konforuyaşamak isteyen tüm misafirlerini ağırlamak için bekliyor.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv