Cumartesi trafiğine dikkat!

  • 0
  • 718
Yazı Boyutu:

50.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu nedeniyle, bu gün (3 Mayıs Cumartesi) günü  Konak-Alsancak-Karşıyaka bağlantılarınısağlayan ana arterler trafiğe kapatılacak. Yarış süresince toplu ulaşımdüzeninde de zorunlu değişiklikler yapılacak. Bu gün Kuşadası-İzmir güzergahında koşulacak 50. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nun 7.Etabı nedeniyle, kent içi trafik düzeninde yapılacak değişikliklerden otobüsseferleri de etkilenecek. Buna göre Cumartesi günü Konak-Alsancak-Karşıyakabağlantılarını sağlayan ana arterler 06:00-18:00 saatleri arasında trafiğekapatılacak. 

Karşıyaka hattındaki düzenlemeler:
    Söz konusu saatlerde CemalGürsel Bulvarı’nı kullanarak kent merkezi, Bornova, Buca, Otogarbölgelerine ulaşım sağlayan otobüs hatları Girne Bulvarı, Atatürk Caddesi,Bahriye Üçok Bulvarı ve Cevdet Bilsay Caddesi’ni kullanarak hizmetverecek.  
    361, 777 ve 821 numaralı hatlarBostanlı İskele’de son durak yapacak.
    Girne Bulvarı yolu ileKarşıyaka İskele’ye ulaşan hatların ise Hasan Ali Yücel Bulvarı yoluylaBostanlı İskele Aktarma Merkezi’ne ulaşmaları sağlanacak.
    50. Cumhurbaşkanlığı BisikletTuru nedeniyle 300 numaralı F.Altay Aktarma Merkezi-Karşıyaka ve 238numaralı Karşıyaka İskele-Salhane hatları hizmet veremeyecek.

 Konak-Alsancak hattındaki düzenlemeler:
    Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nıkullanarak Alsancak’a ulaşım sağlayan hatlar ise yarışma süresinceMithatpaşa Caddesi kullanılarak Konak’a kadar hizmet verecek.
    İkiçeşmelik yolu ile Alsancak’aulaşan hatlarda da zorunlu olarak güzergah değişikliğine gidildi. Bugüzergahı kullanan otobüsler İkiçeşmelik-Fevzipaşa Bulvarı-BasmaneMeydanı-Mürselpaşa Caddesi yolu ile Halkapınar Metro’ya ulaşacaklar.

    Fevzipaşa Bulvarı yolu ileKonak’a ulaşan hatlar, Gazi Bulvarını kullanarak Şehit Fethi BeyCaddesi’nde, Gazi Bulvarı yolu ile Konak’a ulaşan hatlar ise Fevzi PaşaBulvarı’nı kullanarak Halit Ziya Bulvarı’ndan son durak yapacaklar.
 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv