Dayanışma böyle olur !

  • 0
  • 626
Dayanışma böyle olur !
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Foça Belediyespor Masterleri’nin Karşıyaka AlaybeyMasterleri ile 3 Ağustos Pazar günü, Foça 11 Eylül Stadı’nda oynadıklarıdostluk maçı öncesinde; Karşıyaka Spor Kulübü yöneticilerince, Foça BelediyeBaşkanı Gökhan Demirağ'a teşekkür plaketi verildi.

Karşıyaka Spor Kulübü Alt Yapı Başkanı Metin Yıldırım, FoçaBelediye Başkanı Gökhan Demirağ'a, Foça Belediyespor Kulübü’nün sahalarınıkendilerinin kullanımına açması nedeni ile teşekkür plaketi verdi.

Teşekkür plaketinin takdimi sırasında, Başkan MetinYıldırım’a, Alt Yapı Koordinatörü Rıza Tuyuran ve Alt Yapı Yönetim Kurulu ÜyesiYücel Çağatay eşlik etti.

Plaket takdiminde konuşan Karşıyaka Spor Kulübü Alt YapıBaşkanı Metin Yıldırım; ‘‘Gerçekten, Başkanımız Gökhan Demirağ’a çok teşekkürediyorum. Karşıyaka Spor Kulübü’nün arayıpta bulamadığı tesisleri, biz bugünSayın Gökhan Demirağ Başkanımızdan, kullanıma hazır halde aldık. Çok teşekkürediyoruz.’’ dedi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'da; ‘‘Karşıyaka SporKulübü ile var olan dosluğumuz, bundan sonra işbirliği ile devam edecek.Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Zaten bölgemiz çok yakın biliyorsunuz...Karşıyaka demek Foça demek, Foça demek Karşıyaka demek. Karşıyaka SporKulübü’ne destek verdik, sağolsunlar onlarda bizi onore ettiler. Plaketleriiçin teşekkür ediyoruz, Foça Belediyespor adına. Umarım bu sezon istedikleriyere gelirler ve şampiyon olurlar.

Foça Belediyespor Masterler Futbol Takımımız, bu güzel Pazargününde; Karşıyaka Alaybey Masterleri ile bir futbol müsabakası yapacak.Dostluk içerisinde geçsin. Hem dostluğu, kardeşliği, hemde birlikteliğiarttırıcı faaliyetler bunlar. Geldikleri için teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

Centilmence geçen futbol maçının sonunda; Foça BelediyesporMasterleri, Karşıyaka Alaybey Masterleri’ni 5-2 mağlup etti.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Arşiv