'Deli Aklı' güldürdü

  • 0
  • 532
Yazı Boyutu:

Çeşme Belediyesi'nin Perdeler Kapanmasın adlıetkinliği çerçevesinde tiyatroseverlerle buluşan DETO, "Deli Aklı"isimli oyunlarıyla Çeşmelilere keyifli bir gece yaşattı

Çeşme Belediyesi'nin bu yıl üçüncüsünügerçekleştirdiği 5 ay süren "Perdeler Kapanmasın" etkinliğikapsamında Nisan ayının galasını Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp FakültesiOyuncuları (DETO) yaptı. Çeşme Belediyesi Çakabey Kültür Merkezi'nde tiyatroseverlerlebuluşan DETO, 4 hafta önce kendi sahnelerinde galasını gerçekleştirdikleri"Deli Aklı" isimli 2 perdelik komedi oyunuyla bir akıl hastanesindeyaşananları keyifli bir dille sahneye taşıdı. Bir saat 45 dakika süren oyun boyuncakahkahalar eksik olmadı, DETO, seyirciden tam not aldı.

Perdelerkapanmayacak
Haziran ayına kadar süren Perdeler Kapanmasınetkinliğinin devam edeceği bilgisini veren Çeşme Belediye Başkanı MuhittinDalgıç; 11 Nisan'da Tiyatro Arkadaş "Karakolda", 18 Nisan'da İzmirTiyatro "Debokrasi", 25 Nisan'da Grup BSG "Her Yol Paris"adlı oyunlarıyla  saat 21.00'de ÇakabeyKültür Merkezi'nde seyirci ile buluşacağını söyledi. Perdeler Kapanmasınçerçevesinde gerçekleştirilen faaliyetlere katılımın ücretsiz olduğunu kaydedenBaşkan Dalgıç, "Tiyatro oyunları sürecek Çeşme'de perdelerkapanmayacak" dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

İTK'da İngilizce Müzikaller

Arşiv