Deplasmanda sayı rekoru

  • 0
  • 861
Yazı Boyutu:

Altay Konak Belediyesi toplam 17 maçta 1520 sayı atıp, 767 sayı yiyerek tüm grupların ortalama en çok sayı atan ve en az sayı yiyen takımı olma özelliğini de ele geçirdi.
 
Altay Konak Belediyesi basketbol takımı Yalova’da sayı rekoru kırdı. Rakibine sayı yapması için fırsat bile tanımayan İzmirli ekip sahadan farklı bir sonuçla ayrıldı: Yalova Vip Gençlik 21 Altay Konak Belediyesi 115.  Önüzdeki Pazar günü Buca Serdar Yereli Spor Salonu’nda  Nallıhanspor ile A grubu liderliği karşılaşması için son prova niteliği taşıyan müsabakanın ilk periotunu Altay 6-41 önde kapadı. İkinci periotu  4-32 önde tamamlayan siyah beyazlı ekip ilk yarının sonunda farkı 63 sayıya çıkardı. Nazlı Bircan Gökdemir ve Tuğçe Kanat'ın devleşerek 21'er sayı ile büyük performans gösterdiği müsabakanın üçüncü periotu 5-19 son periotu da 6-23 sonuçlandı. Altay Yalova deplasmanından farklı bir skor ile dönmeyi bildi. 
Neslihan Doğan'ın tüm maç boyunca 26 dakika süre alıp 15 sayı ve 11 ribaunt ile double-double yaptığı maçta Bengisu Müezzinler 15 sayı 9 ribaunt ve Bengü Arseven 15 sayı 3 top çalma ile takıma katkı verdiler.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv