Dikili Belediyespor’da hedef şampiyonluk

  • 0
  • 1.170
Dikili Belediyespor’da hedef şampiyonluk
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dikili Belediyespor Kulübü, Belediye Başkanı Mustafa Tosun’umakamında ziyaret etti.   Dikili Belediyespor Kulübü yönetimi ve oyuncuları DikiliBelediye Başkanı Mustafa Tosun’u makamında ziyaret ederek kendisine spora vesporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonrası kulüp yönetimitarafından Başkan Mustafa Tosun’a destek ve katkılarından dolayı ‘OnursalBaşkanlık Şilti’ ve teşekkür plaketi ile birlikte isminin yazılıolduğu 35 numaralı Dikili Belediye Spor forması hediye edildi.

 

‘Spora ve Sporcuya Dost İlçeyiz’
Dikili Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Öcal ile yönetimkurulu üyeleri Mahmut Erdil, Doğan Akbulut, Emrah Karadağ ve kulüpfutbolcuların katılımıyla gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dilegetiren Başkan Tosun,  ‘Bugün başarılarıyla bizleri gururlandıranBelediyesporlu sporcularımızla ve yönetici dostlarımızla bir arada olmaktanoldukça mutluyum. Göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar 7 gün 24 saathizmet veren ve kapısı halkına sonuna kadar açık olan bir belediye olduğumuzgibi yaptığımız diğer çalışmalarla da spora, sporcuya ve sanata, sanatçıya dostbelediye olduğumuzu gösterdik. Çünkü biz ilçemizi her alanda olduğu gibi spordada parlayan bir yıldız yapma idealindeyiz' dedi.

 

Dikili Belediyespor’un yeni sezonda fark yaratacağınainandığını belirten Başkan Tosun, konuşmasını şöyle sürdürdü;    ‘Dikili Belediyespor hedefleri olan bir takım. Ben eminim kiönümüzdeki dönem başarılarıyla adından sıkça söz ettirecek. Biz belediyeyönetimi olarak Dikili Belediyespor’a desteklerimizi sunmaya devam edeceğiz.Ancak şunu da ifade etmek isterim ki önümüzdeki dönemde ilçemizi sadecefutbolda değil, atletizmde de, voleybolda da, basketbolda da ve diğer spordallarında da daha iyi yerlere taşımak,  gençlerimizin sporayönlendirilmesi ve bilinçli spor yapması için elimizden gelen gayreti sonunakadar sürdüreceğiz’

 

‘Yeni Sezon İçin Mücadele Gücü Yüksek Bir TakımOluşturuyoruz’
Dikili Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öcal da,yeni sezonda Dikili Belediyespor'u daha başarılı kılmak ve bir üst ligeçıkarmak için çok çalışacaklarını belirterek, ‘2014-2015 sezonu için mücadelegücü yüksek ve genç bir takım oluşturma çalışmalarımız devam ediyor. Bu yoldaen büyük güç kaynağımız olan ve  bizleremaddi ve manevi desteklerini  esirgemeyen başkanımız Mustafa Tosun’asonsuz teşekkür ediyor, kendisine ve taraftarımıza yeni sezonda şampiyonluksözü veriyoruz’ dedi.

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv