Dikili’de futbol dolu dakikalar nefes kesti!

  • 0
  • 907
Dikili’de futbol dolu dakikalar nefes kesti!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dikili Belediye Spor ile Fenerbahçe Spor Kulübü’nün miniklerkategorisindeki futbolcularının dişe diş mücadelesine sahne olan maçlardaheyecan dolu dakikalar yaşandı

 

Rakip Fenerbahçe

Yeni sezon öncesi alt yapıya verdiği önemle dikkatleriüzerine toplayan Dikili Belediye Spor, bünyesinde bulunan 6 ile 13 yaş arasıminik sporcuların maç heyecanını yaşaması hedefiyle gerçekleştirdiği hazırlıkmaçlarına devam ediyor. Kırmızı-Siyahlı miniklerin son konuğu Süper Lig’inönemli ekiplerinden biri olan Fenerbahçe Spor Kulübü’nün alt yapısında yer alanakranları oldu.

 

Dişe Diş Mücadelenin Galibi Dikilili Minikler

Minik sporcuların Dikili Stadı’nda karşı karşıya geldiği maçoldukça zevkli ve çekişmeli geçerken, 15 dakikalık 6 ayrı grupta yapılanmaçların genel sonucunda Dikili Belediye Sporlu minik futbolcular güçlürakiplerine karşı 11-10 üstünlük kurdu. İlk maçı 6-2 kazanan Dikili BelediyeSpor diğer maçlarda da üstünlüğünü koruyarak sahadan galibiyetle ayrıldı.

 

‘Dikili Sporun Merkezi Olacak’

Maçların tamamını izleyen, maç öncesi ve sonrası her ikitakımın minik sporcularını kutlayarak moral veren Dikili Belediye BaşkanıMustafa Tosun, karşılaşmalar sonunda yaptığı açıklamasında sporda başarılıolmanın yolunun altyapı çalışmalarına önem vermekten geçtiğine dikkatçekti.  Başkan Tosun, 'Dikilimizdeyetenekli yavrularımız var. Biz bu yavrularımızın doğru eğitim almasınısağlayarak ileri yıllarda Türk futboluna hizmet edecek seviyeye gelmesi içinçalışacağız. Spora çok önem veriyoruz. İlçemizde sadece futbolda değil tümbranşlarda altyapımızı güçlendireceğiz' dedi.

 

Karşılamaların sonrası Fenerbahçe Spor Kulübü Ege BölgesiAltyapı Genel Kordinatörü Dilaver Mutlu, spora verdiği destekten ve de gününanısına Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’a teşekkür plaketi ile FB formasıtakdim etti. Başkan Tosun’da konuklarına forma ve çeşitli hediyeler verdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv