Dragon heyecanı

  • 0
  • 800
Yazı Boyutu:

Dünyanın en geniş katılımlı kurumlar arası spor etkinliklerinden biri olan Dragon boat yarışları, Dragon Cup Turkey adıyla 2013 yılında PERYÖN – Türkiye İnsan Yönetimi Derneği işbirliği ve Türkiye Kano Federasyonu’nun destek ve denetimi altında uluslar arası bir kimliğe bürünerek gerçekleştirilecek.
 
Türkiye’ nin 7 ilinde (İstanbul, İzmir, Ankara, Adana, Mersin, Gaziantep, Samsun) gerçekleştirilecek 8 organizasyon, 500’ e yakın kurumu bir araya getirirken binlerce şirket çalışanına da spor yaptırmayı hedefliyor. Sezon boyu kendi illerinde verdikleri mücadeleyi 21-22 Eylül 2013 tarihlerinde organize edilecek Türkiye Finalinde şampiyonluk ile taçlandıracak olan kurumun, Thailand’ta gerçekleştirilecek olan Kral Kupası Dragon boat yarışlarına katılma hakkı kazanacağı etkinlik, çalışanların iş hayatının rutininden sıyrılıp eğlenceli zaman geçirmeleri için vazgeçilmez bir insan kaynakları organizasyonu olarak öne çıkıyor.
 
Yarışların İzmir etabı,  25 – 26 Mayıs 2013 tarihlerinde Mavişehir sahilinde İzmir Dragon Cup için, Karşıyaka Belediyesi ve Türkiye Kano Federasyonu tarafından özel olarak hazırlanan parkur ve organizasyon alanında gerçekleştirilecek.
İzmir organizasyonunu gerçekleştirecek Dev Ajans Başkanı Erhan Gölbey ’’Dev Ajans olarak geçen yıl olduğu gibi bu yıl da İzmir’deki firmaların huzurlu, keyifli bir organizasyon yaşamaları için Türkiye Kano Federasyonu’ndan yetkili Quantum firmasının İzmir temsilciliğini üstlendik’’ dedi. 
Benzersiz bir su sporu deneyimi olan Dragon boat,takım üyelerinin odaklanma, aidiyet duygusu, takıma uyum sağlama, zamanı iyi kullanma ve konsantrasyon gibi yeteneklerinin gelişmesine katkıda bulunuyor. Kurum içi iletişimin artması, ekip sinerjisi, tek ve ortak bir hedefe odaklanmak da bu sporun diğer kurumsal faydalarından bazıları…
PERYÖN –Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Şubesi Başkanı Serdar Kalaycıoğlu  ‘’ Üyelerimiz ve gönüllülerimizin her yıl yapılan takım çalışmasını geliştirici ve motivasyonu artırıcı bir etkinlik olan Dragon Cup'ta tek yürek tek kürek olacaklarına inanıyoruz. Peryön olarak üyelerimize yönelik bu tür etkinliklerde onların yararına olacak her aktiviteyi üyelerimize sunmaya devam edeceğiz. Umarız bu yarışlara ilgi her sene artarak büyür, tüm üye veya gönüllü yarışmacılara ve katılımcılara şimdiden başarılar dileriz.’’ dedi.
Kurumlar, 16 kürekçi, 1 davulcu ve en fazla 5 yedek sporcudan oluşan takımları ile kurum içi moral- motivasyon çalışmalarını gerçekleştirmelerinin yanı sıra markalarını tanıtıp kurumsal ilişkiler kurma fırsatı da bulacaklar.
 
Dragon Cup Turkey, kostüm yarışması, dans gösterileri, çeşitli ikramlar ve doğal güzelliklerle iş yaşamının en eğlenceli yüzü olmayı hedefliyor. Çalışanlar için neredeyse bir yılın en renkli anlarını içinde barındıran Dragon boat yarışları, katılımcıların iş yaşamının getirdiği stresi kürek çekerek yok etmelerini sağlıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv