Dünya Dans Günü’nde Aşkla Dans Ettiler

  • 0
  • 429
Dünya Dans Günü’nde Aşkla Dans Ettiler
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Buca Belediyesi, ‘29 Nisan Dünya Dans Günü’nü özel bir gösteri ile kutladı. Neodans Dans Akademisi, sahnelediği ‘Aşkın Dans Hali’ isimli dans gösterileriyle izleyenlere muhteşem bir şov sundu. D.E.Ü Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda sahnelenen dans gösterisini Bucalılar büyük beğeni ile izledi.

İlk kez 1982 yılında UNESCO ile Uluslararası Tiyatro Enstitüsü'nün Dans Komitesi tarafından modern balenin yaratıcısı Jean-Georges Noverre 'nin doğum günü anısına başlattığı ve hedefi, tüm siyasi, kültürel ve etnik engelleri aşarak ortak dil dans aracılığıyla insanları bir araya getirmek olan ‘Dünya Dans Günü’ kutlaması, Buca Belediyesi tarafından düzenlenen dans gösterileri ile renklendi.

Neodans Dans Akademisi, tango, salsa, lirik ve rumba gibi eşli danslardan oluşan gösterileri ile izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Bucalıların büyük keyif alarak izlediği dans gösterisinin ardından dansçılara başarılı performanslarından dolayı teşekkür eden Buca Belediyesi Başkan Vekili Canan Aydemir Özkara, Neodans Dans Akademisi Yönetmeni Neslihan Öztürk’e çicek ve plaket verdi. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

ADD’ye tam destek

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Arşiv