Durak'tan KSK'ye kutlama mesajı

  • 0
  • 856
Yazı Boyutu:

Karşıyaka BelediyeBaşkanı  Cevat Durak, Karşıyaka SporKulübü’nün Kuruluşunun 101. Yıldönümünü yaşınladığı mesaj ile kutladı.

Kuvay-ı Milliye’ninÖzgürlük Savaşçılarından, Kurtuluş Savaşı Kahramanları,  Kadızade Zühtü Işıl, Kadızade Raşit, Süreyyaİplikçi, Refik Civelek, Osman Nuri ve Örnekköylü Hüseyin bir araya gelerekKasım 1912'de, Karşıyaka Mumaresei Bedeniye Kulübü'nü, yanibugünkü adıyla Karşıyaka Spor Kulübü'nün kuruluşunu gerçekleştirdiler. 
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’üniki kez ziyaret ettiği, armasında ay yıldızı kullanmasını bizzat emrettiği,kahramanlık destanı yazılarak, direnişin ve başkaldırının simgesi olarakkurulan Karşıyaka Spor Kulübümüzün, kuruluşunun 101. Onur yılını yürektenkutluyorum. Türkiye’nin çağdaş, laik, kültürlü ve ülkesine bağlı insanlarındanoluşan Karşıyaka Spor Kulübü ve camiası, yalnızca Dünya, Olimpiyat Şampiyonlarıyetiştiren bir spor kulübü değil, Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin değerlerinikorumak için bir araya gelen bir yapı taşıdır. 
T
ürk spor tarihinin derinliklerine damgasını vuran güzidekulübümüzün başarılarla dolu nice yüzyıllar yaşaması dileklerimle; Karşıyaka Spor Kulübümüzün ve tümcamiamızın 101. yaşı kutlu olsun. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kutlamalar Futbol Turnuvası ile Başladı

Kuzey Ege Spor Oyunları 20 Mayıs’ta Aliağa’da Başlıyor

İlk düdük çaldı

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Arşiv