EBSO’nun kapısı gençlere açık

  • 0
  • 909
Yazı Boyutu:

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Oda’nın kapısının genç sanayici ve işadamlarına her zaman açık olduğunu ifade etti.
 
Ege Genç İşadamları Derneği Başkanı Seda Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar’ı ziyaret etti. EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar, Seda Kaya başkanlığındaki EGİAD yönetimine başarı dilerken, seçim döneminden bu yana yakından takip ettiği kurumun güzel bir trend yakaladığını ifade etti. Ender Yorgancılar, “Yukarı doğru çıkan bir ivmeniz var. Ege Bölgesi Sanayi Odası’nın kapısı size sonuna kadar açık. Gerek kendimin gerekse EBSO’nun bilgi birikimini her zaman aktarabilirim. Birlikte yapacağımız çalışmalar olacaktır. Desteğim her zaman EGİAD’la, sizinle” dedi.
 
Geçtiğimiz Aralık ayında EGİAD başkanlığına seçilen Seda Kaya da, kendilerinin yönetimde bulunduğu süre içinde gerçekleştirecekleri projeleri gündeme getirirken, üyelere yönelik çalışmalara önem verdiklerini söyledi. Kaya, “Takımıma çok güveniyorum. Birlikte güzel projelere imza atıyoruz. Uyumlu bir ekibin başaramayacağı iş yoktur” diye konuştu.
 
Ziyarette EGİAD Başkan Vekilleri Halil Nadas, Nazif Ulusoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Olgar Erdoğanlar, Erhan Özusta, Cenk Öztap, Ahu Salgar Kanat, Volkan Yasemin, Özüm İlter Demirci, Ali Barçın, Uğur Altuğ ve Ulaş Canbaz da hazır bulundu.
 
EGİAD yönetiminin gündeminde; gelişmekte olan 12 farklı sektörün uzmanlarından faydalanarak EGİAD üyelerinin iş modellerine daha geniş bir vizyon katmak, EGİAD’ı global platformlarda temsil etmek, reel sektördeki genç yöneticilerin EGİAD’daki tecrübeli yöneticilerden ve AB fonlarından yararlanmasını sağlamak, yüzde 99,7 kesinlik imkanı sunan finansal risk analiz danışmanlığını EGİAD üyelerinin hizmetine sunmak, Ankara’da ofis kurarak bürokratik ve diplomatik ilişkileri güçlendirmek, EGİAD üyelerinin enerji kaynaklarının etkin yönetimi konusunda stratejik çözüm ortaklarıyla işbirliği yapmasına öncülük etmek, Ankara ve Ege’deki üniversite öğrencilerine iş imkanları yaratarak beyin göçünü azaltmak ve 22 yıllık birikimin de gücüyle EGİAD’ı ulusal ölçekte söz sahibi yapmak gibi birçok önemli proje yer alıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Folkart, En İyi İşverenleri Listesi’nde

Yapay zekayla gıda kayıplarının önüne geçecek

Kirazdaki ihracat hedefi 300 milyon dolara yükseldi

Sibel Zorlu, güven tazeledi

Ambalajlı ihracata ödül

2024 hedefi 1 milyar dolar

Arşiv