Ege Beşlisi Karşıyaka Opera’da

  • 0
  • 584
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi busezon İlkbahar’ı; Ege Beşlisi ilekarşılıyor. İzmir Devlet Opera ve BalesiOrkestrası sanatçılarından grubun kurucusu aynı zamanda flütisti Hürkan Ayvazoğlu, Elif Tekin “obua”, Özlem Pınar Tanrıkulu “klarnet”,Kerim Ünsal “fagot”,Cüneyt Deniz’den“korno” oluşan Ege Beşlisi ile karşılıyor. Gruba DEܒden piyanist Emrah Sayın’ın katılacağı “Karşıyaka’da İlkbahar Tınıları” başlıklıkonser, 07 Nisan 2014Pazartesi günü saat 20.30’da Karşıyakalılara bahar coşkusunuyaşatacak.  

Konserinilk bölümünde Beşli, piyano eşliğinde Poulenc,Shostakovichve Ghidoni’ninyapıtlarını seslendirilecek. Konserin ikinci bölümünde ise Nefesli SazlarBeşlisi, Mozart,Gounod,Rossini,Farkas veGate’innefesliler için yazılmış yapıtlarını ve uyarlamaları yorumlayacak. 

Müzikyaşamları başarılarla dolu, adından övgü ile söz edilen Ege Beşlisi’nin nefesliçalgılar üzerine yazılmış seçkin yapıtları yorumlayacağı; ilkbahar’a merhabadiyeceğimiz, var olan umutlarımızı çoğaltacağımız, coşkulu, müzik dolu gecenindavetiyeleri Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi’nden ve Belediye KültürMüdürlüğünden sağlanabilir.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

İTK'da İngilizce Müzikaller

Arşiv