Ege Kupası 3. Ayağı Sancaklı Köyü’nde

  • 0
  • 941
Yazı Boyutu:

Ege Otomobil SporlarıKulübü tarafından organize edilen “Ege Kupası” yarışlarının üçüncü ayağı Karşıyaka Sancaklı köyü yollarında yapılıyor.Karşıyaka Belediyesi işbirliğiyle gerçekleşecek yarışlarda büyük heyecanyaşanması bekleniyor.  Kent merkezine çokyakın bir parkurda gerçekleştirilecek yarışlarda otomobil yarışları tutkunlarıiçin özel izleme alanı oluşturulacak.

Karşıyaka’da ilk kez gerçekleşecek tırmanma yarışlarınıizlemek isteyenlerin Örnekköy’den alana kolay ulaşabileceğini belirtenOrganizasyon Komitesi Başkanı Enis Alpsoy ,“Yeni Girne Caddesi’nden, KarşıyakaTenis merkezinden, Belediye Şantiyesi yönüne dönüldüğünde 3 km sonra parkurbaşlıyor. Parkuru en iyi gören bir yerde seyirciler için Karşıyaka Belediyemizbir alan oluşturuyor. İzmirlileri sporla buluşturmak istiyoruz. Yarışmalara tümotomobil tutkunlarını bekliyoruz“ dedi.

Yarışlar 22 Eylül 2013 Pazar günü (Yarın) saat 13.30, 14.45 ve 16.00olmak üzere üç kategoride olacak. Sancaklı Köyü yollarında 3.5 km’lik parkurboyunca tüm güvenlik önlemleri alındı. Yarışmalar öncesi saat 10.00-11.30arasında parkurda antrenman yapılacak. Yarışmalar sonunda kupa töreni köymeydanında gerçekleşecek.  

Ege Kupasının üçüncü yarışı öncesi, Mithat Diker, İsmailCabacı, Orçun Nural ve Hakan Ertarman kategorilerinde lider durumdabulunuyor.  Yarışlara 25 aracın katılmasıbekleniyor.

Ege Kupası birinci ayağı Seferihisar, ikincisi Aydın Nazilli’deyapıldı. Bu yılın son ayağı ise 27 Ekim 2013 ‘te Aydın İsabeyli’de CumhuriyetRallisi olarak yapılacak.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv