Ege’nin Devleri Seferihisar’da buluşuyor

  • 0
  • 1.052
Yazı Boyutu:

Plaj Futbolu Türkiye şampiyonu Seferihisar, İzmir’in veEge’nin büyük kulüplerini kumda buluşturuyor. Dünyanın yükselen trendi plaj futbolunda iki kez Türkiyeşampiyonluğu kazanan ve Türkiye’yi şampiyonlar liginde temsil eden SeferihisarBelediyesi, şimdi de İzmir ve Ege’nin altyapılarını Seferihisar Teos Cup PlajFutbol Turnuvası’nda buluşturuyor. 28-29 Haziran 2014 tarihlerinde Akarca SporPlajı’nda düzenlenecek turnuvaya Göztepe, Bucaspor, Altay, İzmirspor,Manisaspor, Ülküspor, Güzelbahçe Belediye ve Seferihisar Cittaslow Plajı FutbolTakımları katılıyor.

 

Türkiye’de ilk kez düzenlenecek organizasyonu Türkiye FutbolFederasyonu Plaj Futbolu ve Gelişim Ligleri Müdürü Erden Or, Federasyon EgeBölge Müdürlüğü yetkilileri Özer Yurteri, Ramazan Torunoğlu, ve İzir futbolcamiasından birçok yönetici ve antrenör takip edecek.

 

28 Haziran Cumartesi günü başlayacak turnuvanın final maçı29 Haziran Pazar Saat 13.00’da gerçekleşecek. Turnuva Seferihisar Belediyesitarafından yapımı tamamlanan, uluslararası standartlardaki Türkiye’deki tekplaj futbol sahası olan Akarca Mavi Bayraklı Spor Plajı’nda gerçekleşecek.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv