Ege'nin mavi derinliklerini keşfetmek isteyenlere fırsat

  • 0
  • 813
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde SualtıSporları Şubesi açıldı. Sporculara, donanımlı dalış (SCUBA) branşında denemedalışları yapılmaya ve Türkiye Sualtı Sporları standartlarında sertifikalıdalış eğitimi verilmeye başlandı.

Güzelbahçe Belediye Spor Kulübü Başkanı AlpayKendemir,  spor kulübü bünyesinde futbol,voleybol, basketbol, tenis, yüzme, aikido gibi branşların yeraldığınıbelirterek, “Bu branşlara ek olarak bir de Su Sporları bölümü açtık. Ege'ninmavi sularına dalışlar yapacağız. Deneme dalışları için 14 yaşını doldurmuşherhangi bir rahatsızlığı olmayan herkes katılabilecektir. Dalış eğitmeni ve 3yıldız tanıtım dalışı uzmanı ile birlikt mavi derinlikleri keşfetmek mümkünolacak” dedi.

TSSF/CMAS sertifikalı dalış eğitimi almak isteyenleriçin de donanımlı dalış eğitimlerinin verileceğini belirten Kandemir, “Bueğitimler 12 teorik ders ve 6 eğitim dalışından oluşuyor. Yine 14 yaşınıdoldurmuş herkes üye olabilecektir. Dalış ayrıca bir iş kolu ve meslek olduğuiçin bu yolda ilerlemek isteyenler için de iyi bir fırsat” dedi.

Dalış eğitimlerine katılmak için güzelbahcesualtı@facebook.comve guzelbahcesualtı@gmail.comadresleriyle 05334293237-05073175584 telefonlarından irtibat kurulması istendi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv