Egeli iş kadınları huzur bekliyor

  • 0
  • 458
Egeli iş kadınları huzur bekliyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, Türkiye’deki terör olaylarının artmaya başlamasının ardından oluşan güvensizlik ortamından ekonominin etkilenmemesi için bir anca önce huzurun yeniden tesis edilmesi gerektiğini söyledi.
Üyelerinin işyerlerine yaptıkları ziyaretlerle onların sorunlarını dinlemek ve çalışma motivasyonlarını arttırmaya yönelik önerilerde bulunan EGİKAD Başkanı Betül Elmasoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Garanti Değirmenleri işletmecisi Sinem Umsu’nun işyerine konuk oldu.

90’lı yıllara dönüyoruz
Türkiye’nin yeniden 90’lı yıllarda yaşadığı karanlık günlere dönmeye başladığını belirten Betül Elmasoğlu, “Bu karışık durumdan kimler kendisine fayda sağlamaya çalışıyor bilmiyoruz ama bu tedirginliğin vatandaşın yararına olmadığını biliyoruz” dedi.

Ekonomik mücadeleye sekte vuruyor
Egeli işkadınları olarak doğu ve güneydoğuda birçok şehirde ortak iş yaptıklarını ancak yaşanan bu huzursuz ortamdan ötürü faaliyetlerinin durma noktasına geldiğini ifade eden Elmasoğlu, “7 Haziran seçimlerinin öncesinde ve sonrasında tekstilden sanayiye birçok sektörde yaşanan sıkıntı yükselerek devam ediyor. Bu da kadınlarımızın yürüttüğü ekonomik mücadelesine önemli bir sekte vurdu. Siyasetin artık biraz daha sakin bir havaya bürünmesini umut ediyor ve yeni hükümeti kurulmuş. çekişmelerden uzak bir ülke temenni ediyoruz” diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

ADD’ye tam destek

Çiçek Festivali 25. Kez Kapılarını Açtı

Cumhuriyet tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi

Şarkılı mesaj

Küçük başkan Ali Dönmez

Arşiv