Ekoloji İzmir Fuarı, 12 Nisan'da kapılarını açıyor

  • 0
  • 731
Yazı Boyutu:

Türkiye’nin fuarlar ve kongreler kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen İzmir, EKOLOJİ İZMİR Fuarı’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
 
“Organik tarım başkenti” olarak bilinen İzmir’de açılacak EKOLOJİ İZMİR – İzmir Organik Ürünler Fuarı, gıda maddelerinden kozmetiğe, temizlik ürünlerinden oyuncak ve tekstile kadar pek çok farklı ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor.
 
Yerli, yabancı pek çok katılımcı ve ziyaretçiyi bir araya getirecek fuar, sektörün tüm aktörlerini İzmir’de tek çatı altında buluşturuyor.
 
Türkiye’nin tek organik ürünler fuarı olan EKOLOJİ İZMİR, İZFAŞ ve ASDF Fuarcılık tarafından 12 – 15 Nisan 2012 tarihlerinde düzenleniyor. Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneği (ETO) desteği ile organize edilen fuara 110 firma katılıyor.
 
Organik sektörü masaya yatırılacak
Ekoloji İzmir 2012 Fuarı’na paralel olarak İZFAŞ ve ETO – Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneği işbirliğinde düzenlenecek uluslararası  konferans tüm sektör paydaşlarını bir araya getirecek. Konferansta Türk organik sektörünün önemli isimlerinin yanı sıra Avrupa ve Asya’dan gelecek yabancı konuşmacılar yer alacak.
Konferansa ilişkin detaylı bilgi http://turkey.organic-conference.info/home.html adresinden ulaşılabilir.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Geleceğin fuarı WENERGY EXPO kapılarını açtı

Milyonluk tekneler İzmir’de vitrine çıktı

MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Arşiv