Ekonomi öğrencilerinden mezuniyet sergisi

  • 0
  • 5.378
Yazı Boyutu:

Üniversite eğitimini tamamlayan İzmir Ekonomi ÜniversitesiGüzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi öğrencileri mezuniyet sergisi açarken, Modave Tekstil Tasarım Bölümü ise Moda İşletmeciliği uzmanlık alanından mezun olan öğrencilerise hazırladıkları kreasyonları defile ile öğrenci arkadaşları, öğretmenleri vevelileri ile konuklara sundu.    

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri bu yıl iki ayrıuzmanlık alanı olan  Grafik Tasarımı veMultimedya alanlarındaki, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri,Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencilerinin mezuniyet projeleri olan eserlerisergi açılış kokteyline katılan Rektör Prof. Dr. Tunçdan Baltacıoğlu, GüzelSanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ender Yazgan Bulgun, MütevelliHeyeti Üyeleri ile veli ve davetlilerden tam not aldı. 

Sergi açılış kokteylinin  ardından düzenlenen defilede ise  Moda ve Tekstil Tasarım Bölümü ise Modaİşletmeciliği uzmanlık alanından mezun olan biri Erasmus  öğrenci değişim programında olmak üzere 11öğrencinin birbirinden özel kreasyonun sergilendiği “Reenkarnasyon” adlıdefilesi sunuldu.

Defile öncesi konuşan Güzel Sanatlar ve Tasarım FakültesiDekanı Prof. Dr. Ender Yazgan Bulgun, yaptığı konuşmayla;  üreten, ulusal ve küresel anlamda tasarımları hedefleyen, endüstri ile yakın iletişimde, gençtasarımcıları sektöre kazandırdıklarını söyledi. 


Bulgan, “ Aynı zamanda çevreyeduyarlı, toplumsal sorumluluklarının bilincinde,  Atatürk ilkeleri ve inkılaplarına bağlıeğitim anlayışını benimsedik. Fakültemizde uluslararası bağlamdaüniversitelerle yapılan anlaşmalar ve değişim programlarının sayısı güngeçtikçe artmakta, yurdışından gelen ve sayıları hızla artan öğrencilerimizfakültemizin kültürler arası eğitimene katkıda bulunmaktadırlar” dedi.

Dekan Prof. Dr. Ender Yazgan Bulgun’un ardından konuşanRektör Prof. Dr. Tunçdan Baltacıoğlu ise projelerini sergileyen öğrencileri ve Moda Tasarım Bölümü öğrencileriile eğitimci arkadaşlarını ve öğrencilerin ebeveynlerini kutladı. 
 
Konuşmaların ardından Rönesans Ajans Akif Örükkoreografisiyle gerçekleşen defilede Didem Soydan, Nur Gümüşdoğrayan ve MerveBüyüksaraç gibi ünlü mankenler ile birlikte ajans mankenleri  görev aldı.
 
Defileli gece mezun öğrenciler;  Anita Tari(Erasmus), Aydan Sıvacı, İremTellioğlu, İrem Aşıbal, Nehir E. Kurşun, Dilcan Niyazoğlu, Cansu Karakaş, DenizSarı, E. Funda Seçal, Zehra Ünal, Nursema Topkaya ve  Begüm Acar’ın  Onuncu Yıl Marşı eşliğinde ellerindekiharflerle yazdığı “Atam İzimdeyiz” gösterisiyle tamamlandı.
 
Sude Gelişli- Yiğit İzik, Gizem Semerci,  Sabin Karakuş,  Eylül Bulgun, Beril Kanat, Sena Tolanay, BaşakGürsoy, Sevinç İnan

Mehmet korkmaz, Zehra- Ertan Soydan, Gülşah Özdemir, ÖzgeDikkaya Göknur, Selin Dartar, Özlem Taşkın Erten, Zeynep Arda, Işın Can

Şölen Kipöz, Ebru Hilal Kurşun, Kevser Kurşun, Akif Örük,Nur Karaata, Firuz- Necla Özçekici,Zeynep Acar

Haşmet Karasu, Akın- Sumru Kazançoğlu, TunçdanBaltacıoğlu, Ender Yazgan Bulgun, Arzu Vuruşkan, Osman Demirbaş

Seda Gemici, Sevda Gevenci Yıldırım- Barış Yıldırım,Özgün Bekaroğlu, Miray Akaslan, Anı Akkahve, Ayşegül, Hasan-  Güven, Zeynep Taşkıran, Müge Korkmaz

Hatice Sarıkaya, Can Bayhan, Emel Akçay Uzun, Ali ErenAslan, Seher Kunduracı, Ceren Kurt, Ege Üstündağ, Gözde Malger, Osman Kamacı,Aslı Kocamanlar Akçay

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi kurulacak

Gezegensel Sağlık Karnesi sıralamasında Türkiye birincisi

İKÇÜ Akredite Oldu

Dernek yöneticilerine Yeni Nesil Derbis eğitimi

26.Tanıtım Günleri başlıyor

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Arşiv