Ela ile Barış’a çifte düğün

İzmir iş dünyasının önemli isimlerinden Rafet-Nuray Ekmekçioğlu çiftinin oğulları Barış Ekmekçioğlu ile Şamiye ve Acip ((merhum) Atay çiftinin güzel kızı Ela Atay, çifte düğünle yaşamlarını birleştirdi.

  • 0
  • 1.653
Ela ile Barış’a çifte düğün
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir iş dünyasının önemli isimlerinden Rafet-Nuray Ekmekçioğlu çiftinin oğulları Barış Ekmekçioğlu ile Şamiye ve Acip ((merhum) Atay çiftinin güzel kızı Ela Atay, çifte düğünle yaşamlarını birleştirdi. Ekmekçioğlu ve Atay ailelerinin mutlu gününde Amerika'dan Azerbaycan'a, Almanya'dan İngiltere'ye kadar dünyanın dört yanından yakınları ve dostları yalnız bırakmadı.

Aqua Marin İzmir'de düzenlenen ilk törende çiftin akrabaları, Kaya Thermal & Convention Otel'deki ikinci törende ise akrabalarının yanında her iki ailenin yakın dostları davetli olarak yer aldı. İş ve sanat dünyasının önemli isimlerinin katıldığı çifte düğünde Barış-Ela Ekmekçioğlu konuklarla tek tek ilgilendi. Çiftin nikah şahitliğini ise Mesut Sancak, Adem Şimşek, İbrahim Büyükak, Nazif Ekmekçioğlu, Salih Yiğiner, Vahap Yılmaz, Prof. Dr. Ayfer Karakaya Stump, Faruk Hacıhaliloğlu üstlendi.

Hera Davet organizasyonundaki çifte düğünde, Hataylı sanatçı Semir Yalçın, Murat Övünç ve son dönemin beğenilen şarkıcılarından Cem Belevi sahne aldı. Barış ve Ela çifti “Çok mutluyuz. Bu özel günümüzde bizlere değer katan siz sevdiklerimizin yanımızda olması ise bu mutluluğu taçlandırdı. Herkese çok teşekkür ederiz" dedi.


Diğer fotoğraflar için

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

EN Hotel’de “Bahara Merhaba” partisi

Chaine des Rotisseurs İzmir Scappi’de

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Arşiv