Engelli Sporcu Ebru Başar Madalya Sözünü Tuttu

  • 0
  • 834
Yazı Boyutu:

Rusya’nın başkentiMoskova’da gerçekleştirilen Bedensel Engelliler Avrupa Halter Şampiyonası’nakatılarak bronz madalya kazanan Ebru Başar başarısını İzmir Kâtip ÇelebiÜniversitesi ile paylaştı.

İKÇÜ Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan ve Rektör YardımcısıProf. Dr. Tancan Uysal’ı ziyaret eden Başar, şampiyonanın anısına bir tabakhediye etti.Elde ettiği başarıdan dolayı başarılı sporcuyu tebrik eden İzmir Kâtip ÇelebiÜniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan, gelecek müsabakalarda dabaşarısının devamını diledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tancan Uysal ise şampiyonada 76kilo kaldırarak bronz madalya alan Ebru Başar’ı tebrik ederek “Madalya aldığımzaman ilk size getireceğim şeklinde başarılı sporcumuzun bana sözü vardı.Sözünü tuttu. Başarısının artarak devam etmesini diliyorum” dedi.Prof.Dr.Uysal, Başar’ın aynı başarıyı önümüzdeki yıl düzenlenecek olan DünyaŞampiyonasında da göstermesini beklediklerini ifade etti.

Çalışmaları sırasında kendisinden desteğini esirgemeyenİzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’ne teşekkür eden Başar ise yeni madalyalar içinazimle çalışmaya devam edeceğini kaydetti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv