Fenerbahçe, Aliağa’da Kazandı: 65-81

  • 0
  • 788
Yazı Boyutu:

Geçtiğimiz haftaGalatasaray Liv Hospital’i yenerek ligde önemli bir galibiyet alan AliağaPETKİM, BEKO Liginin lideri Fenerbahçe Ülker’e 65-81 kaybetti. FenerbahçeÜlker, Aliağa PETKİM karşısında kazanarak ligdeki 4. Galibiyetini aldı. HakanDemir’in takımdan ayrılmasının ardından Aliağa PETKİM,  maça Sinan Aksoylarve Hamdi Gürgen yönetiminde çıktı.

Karşılaşmanın ilk 3 dakikası 3-0 Aliağa Petkim üstünlüğüylegeçilirken, 1.periyot 15-15 tamamlandı. . İkinci periyottan itibarenBogdanovic, Bjelica gibi yıldızlarıyla oyunda baskısını arttıran Fenerbahçe,ilk yarıyı 20-41 önde tamamladı.Aliağa Petkim Üçüncü periyotta Randle’ın etkili oyunuylafarkı azaltmaya çalıştı. Son çeyrekte Aliağa, Marshall’ın çabalarıyla farkı 7sayıya kadar düşürse de Fenerbahçe maçı kazanmayı bildi: 65-81. 

MAÇ SONU GÖRÜŞLER:  ALİAĞA PETKİM ANTRENÖRÜ SİNAN AKSOYLAR: ELİMİZDEN GELENİYAPTIK
Hakan Demir’in ayrılmasıyla Fenerbahçe maçında takımınınbaşında çıkan Aliağa PETKİM’in Asistan Antrenörü Sinan Aksoylar “Avrupa’nın enformda takımına karşı elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bizim için maçıkanamasak bile önemli olan savaşabilmekti” dedi.Aksoylar, “Hakan Demir’in ayrılması ile bu hafta beraberçalışmak durumundaydık. Tüm hafta elimizden geleni yapmaya çalıştık. İzleyenlerzevk almıştır. Önümüzdeki maçlara da bakacağız. Hakan hocanın ayrılmasındansonra bize destek olan yönetimimize çok teşekkür ediyorum” dedi. 

ALİAĞA PETKİM OYUNCUSU BORA HUN PAÇUN: ZOR BİR MAÇTI

Başantrenör Hakan Demir’in ayrılmasının ardından zor birmaça çıktıklarını kaydeden Bora Hun Paçun ise, “Herkes bizden bir düşüşbekliyordu ama ben bu düşüşü yaşadığımızı düşünmüyorum. Sinan hoca ile hertürlü iyi şekilde çalıştık bu hafta. Bu maça en iyi şekilde hazırlandık. İyi deoynadık. Sadece kötü geçen 2. Periyot var. Orada biraz bocaladık. Maçın sonundamaçı getirdik, ama kendi hatalarımız yüzünden kaybettik. Yaptığımız topkayıpları bizi mağlubiyete götürdü. Biz iyi bir takımız, potansiyelli takımız.İyi rakiplerle oynuyoruz, kendi gücümüzü görüyoruz. Bu şekilde devam edersekçok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum”   

FENERBAHÇE OYUNCUSU ÖMER ONAN: MAÇA CİDDİ HAZIRLANDIK

Geçen hafta Galatasaray’ı yenen Aliağa PETKİM’iönemsediklerini kaydeden Fenerbahçe Ülker takımı oyuncusu Ömer Onan, “AliağaPetkim, Geçen hafta Galatasaray galibiyetiyle önemli bir iş yaptı. Onun içinburaya çok ciddi şekilde konsantre olarak geldik. CSKA maçının yorgunluğu vardıbiraz ama ilk yarı istediğimiz gibi farkı açtık. Ama ikinci üçüncü periyotözellikle çok daha ciddi, daha iyi oynayabilirdik. Ama sonuç itibariyle iyi bir maç yaptık skoru koruyarak iyi bir galibiyet aldık. Ben Aliağaseyircisine de, takımına da bundan sonra başarılar diliyorum.” dedi. 

FENERBAHÇE ÜLKER BAŞANTRENÖRÜ ZELJKO OBRADOVİC: 3. ÇEYREKFACİAYDI

“Biz Aliağa’ya çok ciddi bir şekilde rakip olarak saygıduyuyoruz ve ciddi de konsantre olmamız gerekiyordu. Çünkü geçen haftaGalatasaray’a karşı nasıl oynadıklarını biliyoruz” diye konuşan FenerbahçeÜlker Başantrenörü Obradovic, “anahtar oyuncularımız çok önemli oyuncularımızbizim için. Yine iyi bir performans gösterip maçı kazanmada önemlisorumluluklar aldılar. İkinci çeyrek çok iyi bir çeyrek oynadık fakat dürüstolmak gerekirse üçüncü çeyrek bir faciaydı bizim için. Yine de gerekli enerjiyibularak maçı kazanacak sonuca getirebildik. Bütün oyuncuları, oyuncularımı tebrikediyorum.” dedi.

MAÇLA İLE İLGİLİBİLGİ
SALON: Aliağa Belediyesi Enka
HAKEMLER: Mehmet Keseratar, Serkan Emlek, Sertan Kırklar

ALİAĞA PETKİM: Randle 13, Melih 2, Marshall 22, Sommerville18, Bora Hun 5, Popovic, Ahmet 2, Serkan, Ali 3

FENERBAHÇE ÜLKER: Melih 8, Kenan, Bogdanovic 15, Bjelica 6,Vidmar 17, McCalebb 14, İzzet 2, Ömer, Zoric 10, Metecan 2, Preldzic 71.

PERİYOT: 15-15İLK YARI: 20-413.
PERİYOT: 49-60MAÇ SONU: 65-81
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kutlamalar Futbol Turnuvası ile Başladı

Kuzey Ege Spor Oyunları 20 Mayıs’ta Aliağa’da Başlıyor

İlk düdük çaldı

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Arşiv