Final Yolcuları

  • 0
  • 706
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyespor Kulübü Küçük Kızlar Voleybol Takımı hiç maç kaybetmeden çıktığı play-off’tan, yenilgisizliğini koruyarak yarı finale çıktı. Yaptığı ilk maçtan itibaren iddiasını hiç kaybetmeyen Takım, Amatör Küme Küçük Kızlar Voleybol Ligi’nde finalin en güçlü adayı olma özelliğini koruyor
 
Türkiye Voleybol Federasyonu’nün düzenlediği İzmir Amatör Küme Küçük Kızlar Voleybol Ligi’ndeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Bornova Ekibi final yolculuğunu sürdürüyor. Bu yıl altyapıdan yetişen sporcuların da takıma katılmasıyla güçlü bir ekip oluşturan Bornova Belediyesi Küçük Kızlar Voleybol Takımı 39 takımın katıldığı ligde, başarısını kanıtladı. Önce yenilgisiz olarak play-off’a çıkan ekip, burada da hiç maç kaybetmeden çıktığı yarı finalde mücadelesini sürdürüyor.
 
Spor ve spor altyapısına sağladıkları katkılar sayesinde hem bireysel hem de takım olarak kazanılan başarılarda büyük bir artış olduğunu söyleyen Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “Spora altyapı yatırımlarını yaptıkça, buralarda yetişen sporcularımız da başarıdan başarıya koşuyor. Gençlerimizin başarı haberleriyle tüm Bornovalılar gibi ben de gurur duyuyorum. Bornova Belediyespor Kulübü Küçük Kızlar Voleybol Takımı’nın finale kalacağına yürekten inanıyorum” dedi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

Arşiv