Foça Belediyespor Briç Şubesi, yeni başarılara imza attı

  • 0
  • 786
Foça Belediyespor Briç Şubesi, yeni başarılara imza attı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Foça Belediye Spor Kulübü Briç Şubesi, Türkiye BriçFederasyonu tarafından, 6-7 Eylül tarihlerinde Denizli’de düzenlenen ‘‘7.Pamukkale Briç Şenlikleri’’nde başarılı sonuçlar kazandı.

Foça Belediye Spor Kulübü Briç Şubesi adına yarışan EnverDurulmuş ve Soner Kayabaş, 2 seans açık ikili maçında 3.’lük kazandı. Swiss PattonTakım maçında ise, sadece 2 puan farkla ilk 3’e giremeyerek, 5.’lik elde etti.Foça Belediye Spor Briç Takımı, kazandıkları başarılarla, şenliğe katılan 25takımın arasında öne çıkanlar arasında yer aldı.

Foça Belediye Spor Kulübü Briç Şubesi, Belediye BaşkanıGökhan Demirağ’ı turnuvada kazandıkları kupa ve madalyalarla birlikte ziyaretetti.

Başkan Gökhan Demirağ, Foça Belediye Spor Kulübü Briç Şubesioyuncularını başarılarından ötürü kutladı. Başkan Demirağ; ‘‘Briç şubemiz,artık alışageldiğimiz üzere, katıldıkları tüm turnuvalarda başarılı sonuçlarelde ederek, bizleri mutlu ediyor ve Foça’mızı en iyi şekilde temsil ediyorlar.Kendilerini bir kez daha tebrik ediyorum.’’ dedi.

‘‘7. Pamukkale Briç Şenlikleri’’ Türkiye BriçFederasyonu’nun çok önem verdiği turnuvalardan bir tanesi. Bu turnuvadadereceye giren sporculara ‘‘Altın Masterpoint’’ verildi.

Briç camiasında, turnuvalar; 3. önem sırasında ‘‘YeşilMasterpoint’’ (yeşil), 2. önem sırasında ‘‘Kırmızı Masterpoint’’ (5 yılsüresinin altında gelenekselleşen turnuvalar, Foça Briç Festivali vb.) ile 1.ve en önemli sırada, ‘‘Altın Masterpoint’’ olarak kabul ediliyor.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kuzey Ege Spor Oyunları 20 Mayıs’ta Aliağa’da Başlıyor

İlk düdük çaldı

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Arşiv