Foçalı voleybolcular İzmir ikincisi

  • 0
  • 1.093
Yazı Boyutu:

3 kez üstüste İzmirİl Şampiyonu olan Foça Belediyespor’un Bayan Voleybolcuları, İzmir İl İkincisioldu.   İzmir İl Şampiyonluğu’nu kazanma şansını sonmaçında kaybeden Foça Belediyespor, son maçını kazansaydı, 4 kez üstüste İzmirİl Şampiyonu olma başarısını gösterecekti.
 
İzmir İl Birinciliği Kupası’nda mücadele eden FoçaBelediyespor Külübü Bayan Voleybol Takımı, son final gurubu maçında,  Fatih Koleji S.K’ya 3-2 yenildi ve turnuvaikinciliğiyle yetinmek zorunda kaldı.

Foça Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, final niteliğindekison maçında, yaptığı bireysel hatalar, final maçı oynama heyecanı ve kritikanlarda verilen tartışmalı hakem kararları nedeniyle, yenilmekten kurtulamadı.

İlk iki seti kaybederek, 2-0 geriye düşen Foça, final maçınıoynadığı bilinciyle toparlanarak, üçüncü ve dördüncü seti kazandı, maçı dauzatma setine taşıdı. Foça, 15 sayılık uzatma setinde; rakip takımın 8 numaralıoyuncusunun sergilediği iyi oyun ve şans faktörü nedeniyle, 15-11 mağlup olduve maçı da 3-2 kaybetti.

Bu sonuçla, eleme grubunda oynadığı 7 maçı da kazanarak, finalgrubuna yükselen Foça Belediyesporlu Bayan Voleybolcular, final gurubumaçlarının 3’ünü kazandı, 2’sini kaybetti.

Çok başarılı sezonlar geçirerek, İzmir Voleybolunun yükselenyıldızı olan Foça Belediyespor Külübü Bayan Voleybol Takımı, vereceği çok kısabir dinlenme arasının ardından yeni sezon çalışmalarına başlayacak.

 Voleybol Sorumlusu Yusuf Bakırlı yönetiminde çalışan voleyboltakımının hedefi, önceki sezonlarda olduğu gibi, Foça Belediyespor Külübü’neyepyeni başarılar kazandırmak olacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk bekliyoruz

3 Türkiye Şampiyonluğu

17. Yarımada Spor Oyunları ve Çeşme Yarı Maratonu başlıyor!

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Arşiv