Geleceğin müzisyenleri

  • 0
  • 589
Yazı Boyutu:

Karşıyaka’da 4 yıldır hizmet veren, Milli EğitimBakanlığı’na bağlı Turabi Değerli Müzik Akademisi dönemini gösterilerletamamladı. Bir yıldır müzik eğitimi alan çocuklar ilk kez sahneye çıkıpebeveynlerinin karşısında hünerlerini sergiledi. 

Karşıyaka Belediyesi Ziya Gökalp KültürMerkezi’nde gerçekleştirilen gecede öğrencilerin bazıları piyano çaldı,bazıları gitar veya çello. Mini konserlerde büyük beğeni toplayan  öğrencilere alkışlarla moral verenveliler  “ Çocuklarımızın yeteneklerinigörünce bizler gururlandık. Bize destek olan müzik öğretmenlerimize teşekkürediyoruz. “dedi. Eğitime gelen her çocuğa ağaç fidanı hediye eden müzikakademisinin sahibi, sanatçı, koro şefi Turabi Değerli  “ Çocuklarımızın içindeki müzik duygularınıortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Müziğe gönül veren çocuklar hayatlarında herzaman başarılı olurlar. Kendi duygularını, başarılarını, yeteneklerinibirleştiren çocukların ders başarılarının da arttığını gözlemliyoruz.Konularında uzman 24 müzik öğretmenimiz bir yıl boyunca 150 öğrenciye dersverdi. 

Çocuklar buradaki heyecanlarınıhayatları boyu unutmayacaklarına inanıyorum. İçlerinde yetenekli olup hayatınımüzikten kazananlar mutlaka olacaktır. Geleceğin sanatçılarına ilk eğitimivermiş olmanın güzelliğini yaşıyoruz. Çocuklar da çok başarılı olduklarınıgösterdi. Bizlere destek olan velilerimize ve öğrencilerimize teşekkürediyorum. “dedi.  Gitar, piyano, keman,klarnet flüt ve çello eğitimi alan öğrenciler ulusal ve uluslar arasıbestekarların eserlerinden oluşan mini konserler sundu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi kurulacak

Gezegensel Sağlık Karnesi sıralamasında Türkiye birincisi

İKÇÜ Akredite Oldu

Dernek yöneticilerine Yeni Nesil Derbis eğitimi

26.Tanıtım Günleri başlıyor

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Arşiv