Geleceğin sanayicileri tiyatro sahnesinde

Akademik ve mesleki alanda olduğu kadar kültür ve sanat etkinliklerinde de başarılı çalışmalara imza atan Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Yılmaz Erdoğan’ın “Bana Bir Şeyhler Oluyor” adlı eserinden uyarladığı “Beni Siz Delirttiniz” adlı oyunu Bölge Katılımcıları için sergiledi.

  • 0
  • 539
Geleceğin sanayicileri tiyatro sahnesinde
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Özel İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, akademik ve mesleki alanda olduğu kadar kültür ve sanat etkinliklerinde de başarılı çalışmalara imza atıyor.
Tiyatro Festivali’nde 2022 yılında İzmir üçüncüsü olan okulun tiyatro grubu öğrencileri, bu kez sahneye Bölge Katılımcıları için çıktı.
Yılmaz Erdoğan’ın “Bana Bir Şeyhler Oluyor” adlı eserinden uyarladığı “Beni Siz Delirttiniz” adlı oyunu sahneleyen öğrenciler; Çiğli Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Uğurlu, İzmir Gelir İdaresi Başkanı Ömer Alanlı, Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Başkanı İbrahim Gökçüoğlu, Bölge Katılımcıları ve basın mensuplarından tam not aldı.
İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Karace, okulun akademik ve mesleki alanda olduğu kadar kültür, sanat ve spor etkinliklerinde de değerli başarılar elde ettiğini hatırlatarak, 26 Nisan’da Tiyatro Festivali’nde yarışacak olan Tiyatro Kulübü öğrencilerine başarılar diledi.

Okul öğretmenlerinden Çimen Yalçın’ın senaryosunda revize yaparak sahnelediği oyun ayakta alkışlanırken, İAOSB Tiyatro Kulübü eğitmeni Hakan Susuz, yarışmaya hazırlanan öğrencilere oyuncu koçluğu yapma sözü verdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ali Ekber Çiçek, Ege'de anıldı

Dostluk Kazansın gün sayıyor

Okumaktan ve yazmaktan vazgeçmeyin

Genç sanatçıdan keman resitali

Alice’den esinlendi

Doğa Kent Sanat Karma Sergisi Çetin Emeç'de

Arşiv