Genç müzisyenler diplomalarını aldı

  • 0
  • 762
Yazı Boyutu:

EgeÜniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı(DTMK) 2012-2013 eğitim öğretimyılı mezuniyet töreni Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar -MÖTBE- Kampüs KültürMerkezi’nde gerçekleşti.

Törendekonuşan Devlet Türk Musikisi Konservatuvar Müdürü Prof.Dr. Mehmet Öcal Özbilgin, “Eğitim sürecindeki en büyükdestekçimiz ailelerimizdir. Bu yüzden onlara ne kadar teşekkür edersek azdır Sizdeğerli gençler yaşamın kaynağı, başlangıcın ortasındasınız. Sizin desteğinizçabanız olmasa okulumuzun bir çok farklı alanda başarılar kazanması  imkansızdır. İnancınız ahlaki değerlerinizile iyi insan olmaya gayret ettiğiniz için sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz dedi.Prof.Dr.Özbilgin,ayrıca “Dünyamızın daha aydınlık olması için çaba harcayanöğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

EgeÜniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Semih Ötleş ise ; daha öncekonservatuarda yaklaşık 6 aylık müdürlükte yaptığını söyledi. Prof.Dr. SemihÖtleş, “Tüm bilimsel göstergelerde Türkiye’nin en iyi 5 üniversitesi arasınagiren Ege Üniversitesi sanatsal açıdan da önemli bir misyon üstlenmiştir vesürekli kendisini yenilemektedir. Birçok alanda marka olduğumuz gibi sanatta damarka olmak istiyoruz. Özellikle konservatuarımız bu alanda bu misyonutaşıyabilecek yetenek ve kalitededir” dedi. Prof.Dr.Ötleş  tüm öğrencileri tebrik ederek başarı vemutluluk diledi.Bölümbirincisi Hande Devrim Küçükebe, müziğe olan ilgisinden dolayı beş yıl önceöğretmenlik mesleğini bıraktığını ve müzik eğitimini almaya başladığını belirtti.Aynı zamanda evli ve bir çocuk annesi olan Küçükebe, eğitimine olankatkılarından dolayı konservatuar hocalarına teşekkürlerini belirtti. Daha sonra mezun olmayahak kazanan öğrencilerin diplomaları Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Atilla Silkü,Prof.Dr.Semih Ötleş,Konservatuvar  Müdürü Prof.Dr. Mehmet Öcal Özbilgin baştaolmak üzere öğretim elemanları tarafından verildi. Tören konservatuarmezunlarının müzik sunumu ile sona erdi.
 İZMİR(EgeAjans/ Feruz  Çelik- Necip Arslan-Cihan Yüksel Erduran)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi kurulacak

Gezegensel Sağlık Karnesi sıralamasında Türkiye birincisi

İKÇÜ Akredite Oldu

Dernek yöneticilerine Yeni Nesil Derbis eğitimi

26.Tanıtım Günleri başlıyor

Zeytin Fidanından Bilim Ormanına

Arşiv