Gençler yelkenle tanıştı

  • 0
  • 1.081
Gençler yelkenle tanıştı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Gündoğdu Rotary Kulübü’nün bu yıl 14. sünü düzenlediğigeleneksel yelken yarışları Çeşme Altınyunus otelde gerçekleştirildi.

 

Gündoğdu Rotary Kulübü Başkanı Nejat Tezol, kulübünkurulduğu yıl olan 2001 yılından buyana her yıl yelken festivali düzenlediklerinibelirterek, “Amacımız gençleri yelken sporuna özendirmek ve sevdirmek. Yelkengençlerimizin hızlı ve doğru karar almalarını ve bunları uygulamayı,ailelerinden bağımsız düşünebilmelerini sağlayan, sorumluluk ve özgüvenleriniartıran bir spor dalıdır” dedi. 

 

Optimist ve Lazer Piko sınıflarında yapılan yarışlarda 5 ila16 yaş arası 40’a yakın sporcunun yarıştığını, katılımcıların ilk yarışlarıolması nedeniyle festival niteliğinde geçen organizasyonda bütün çocuklarınmadalya ve kursa katılım sertifikası ile ödüllendirildiğini kaydeden Tezol, “Gençlerimiz ‘Rotary Hizmetlerinizle Işıldasın’ dönem teması ışığındayelkenleriyle ışıldadılar. Festivalimize katılan ve yelken sporuna gönül vermiştüm gençlerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

 

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir futboluna ‘bilimsel’ analiz

Ege’nin iki yakasını bir daha buluşturacak

Denizde Ekonomi rüzgarı

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Arşiv