Giselle Kemanıyla Büyüledi

  • 0
  • 768
Yazı Boyutu:

Sevgililer Günü heyecanınısadece 14 Şubat ile sınırlamayan İzmir Optimum Outlet, etkinliklerini haftasonunda da devam ettirdi. Türkiye’nin en başarılı elektro keman virtüözlerindenkabul edilen Giselle Tavilson, “Her Yerde Aşk” etkinlikleri kapsamında sergilediğigösteriyle avm ziyaretçilerini büyüledi.

Programının ilk bölümünderomantik parçalarla izleyicilere duygusal anlar yaşatan Tavilson, ikincibölümde ise hareketli eserlere yer vererek 7’den 70’e herkesi coşturdu. Kemanahâkimiyetinin yanı sıra sahnedeki danslarıyla göz dolduran ünlü virtüöz, zamanzaman izleyenlerin arasına inerek sempatik tavırlarıyla da tam puan aldı.

Müzik yaşamına ilk adımı kompozitör babası ile atansanatçı, Hacettepe Konservatuvarı’nda eğitimini tamamlayıp 14 yaşındayken Texas’taünlü keman ustası Sue Bear’in öğrencisi oldu. Giselle Tavilson, Türkiye’yedönüşünün ardından sahne performansları ile keman kariyerinde hızla yükselereksanat ve eğlence dünyasının aranılan isimlerinden biri oldu. Yurtdışındakişovlarını da sürdüren müzisyen, Optimum’daki 1 saatlik olağanüstüperformansıyla İzleyenlere unutulmaz bir gün yaşattı.

Ziyaretçilerinin etkinliklere gösterdiği yoğun ilgininkendilerini motive ettiğini belirten Optimum Outlet Avm yöneticileri, İzmir veEge halkını, Giselle Tavilson gibi sanatçılarla ve özel gösterilerlebuluşturmaya devam edeceklerini kaydetti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sessizce, TAD'da

İzmir 3. Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’ne hazırlanıyor

Loreena McKennitt geliyor

“İki Yaka Livaneli Şarkıları” depremzede öğrenciler için

Valslerden Semailere

İTK'da İngilizce Müzikaller

Arşiv