Gizem ile Mehmet Aşkında mutlu son

İzmirli Merhum Magazin Gazetecisi Nizamettin Bedir’in bir kurumda protokol departmanında görevli kızı Gizem Bedir ile özel bir firmanın hukuk departmanında görevli Avukat Mehmet Özer, düzenlenen törenle yaşamlarını birleştirdi.

  • 0
  • 34.009
Gizem ile Mehmet Aşkında mutlu son
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmirli Merhum Magazin Gazetecisi Nizamettin Bedir’in  bir kurumun protokol departmanında görevli kızı Gizem Bedir ile özel bir firmanın hukuk departmanında görevli Avukat Mehmet Özer, düzenlenen törenle yaşamlarını birleştirdi.

2006 senesinde üniversite döneminde tanışan, son iki yıldır birlikte olan ve geçen sene Eylül ayında evlenme kararı alan çiftin nikah akdini Konak Belediye Başkanı Abdül Batur yerine getirirken nikah tanıklıklarını ise Güleda Menderes, Meltem Özkan, Ömer Nurdan üstlendi.

İnciraltı Saklı Bahçe’de gerçekleşen, Hijyen kuralları ve sosyal mesafeye uyularak gerçekleştirilen düğüne Gizem ve Mehmet’in yakınları ile çok sayıda gazeteci katıldı.   Çiftin anneleri Nuran Bedir ile Nurşen Özer, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan konukları karşılayarak tebrikleri kabul etti. 

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenen Gizem ve Mehmet, balayı tatili için Bozcaada’yı tercih etti.

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

EN Hotel’de “Bahara Merhaba” partisi

Chaine des Rotisseurs İzmir Scappi’de

Bu kermes çocukların geleceği için

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Arşiv