Gol yemeden zirveye

  • 0
  • 672
Gol yemeden zirveye
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sualtı Ragbisi Takımı, TürkiyeŞampiyonası’ndan 2 kupayla döndü. İzmirli bayanlar gol yemeden şampiyonluğaulaşırken, erkekler ise finaldeki uzatma golüne engel olamayıp ikincilikleyetindi.

 

Manisa’da düzenlenen Türkiye Sualtı Şampiyonası’nda İzmirBüyükşehir Belediyesi Ragbisi Takımı iki kupa kazandı. Manisa Olimpik YüzmeHavuzu’nda düzenlenen şampiyonada İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayan SualtıRagbisi Takımı, Zafer Kupası’nda mücadele etti. Lig usulü yapılankarşılaşmalarda mavi-beyazlı bayanlar, Gaziantepspor’u 5-0, Boğaziçi Yüzme’yi7-0, Manisa Gençlik ve Ege Üniversitesi'ni 8-0’lık skorlarla geçip gol yemedenşampiyonluğa ulaştı.

 

Şampiyonluk uzatmada gitti

Federasyon Kupası’nda mücadele eden İzmir Büyükşehir ErkekSulatı Ragbisi Takımı ise grup karşılaşmalarında Manisa Gençlik’i 7-0 ve MaviEge’yi 8-0 yenerek son dörde kaldı. Yarı finalde Urla’yı 3-0 geçen mavi-beyazlıerkekler, finalde Ege Üniversitesi’ne normal süresi 0-0 biten karşılaşmanınuzatma bölümlerinde yediği golle yenilerek ikincilik elde etti.

 

Hedef: Şampiyonlar Ligi

İzmir’e iki kupa getirdikleri için mutlu olduklarınıbelirten İzmir Büyükşehir Belediyesi Sualtı Rugbisi Antrenörü Didem Özdem,“Erkeklerimiz son anda şampiyonluğu kaybetti. Bu bizi biraz üzse de bayantakımımızın gol yemeden şampiyon olması büyük moral verdi. Artık tümkonsantremiz Şampiyonlar Ligi. Kasım ayında Almanya’da yapılacak ŞampiyonlarLigi’nde en iyi mücadeleyi vermek istiyoruz” dedi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kuzey Ege Spor Oyunları 20 Mayıs’ta Aliağa’da Başlıyor

İlk düdük çaldı

Hedef 3’te 3

Bizim Nyad Bengisu

İzmirli Furkan’dan Yüzmede Türkiye Derecesi

Yarımada Spor Oyunları’nda ödüller sahiplerini buldu

Arşiv